Gloednieuwe documentaire over Suzan & Freek nu te streamen op Netflix

Sinds Suzan & Freek in 2018 doorbraken met hun nummer Als het avond is zijn de twee niet meer uit de Nederlandse muziekwereld weg te denken. Daarom komt Netflix nu met een gloednieuwe documentaire over het populaire duo. Suzan & Freek: Tussen Jou en Mij laat zien hoe de Achterhoekers omgaan met de roem en hoe ze zo zichzelf gebleven zijn.

Lees ook: Top 10 – Kijktips voor de beste films en series elke week 🍿

Suzan & Freek tonen hun hectische leven in eigen documentaire

Het begon allemaal met akoestische covers op YouTube en Facebook, maar inmiddels zijn Suzan & Freek uitgegroeid tot een van de bekendste zangduo’s van Nederland. Ineens behoren optreden op het hoofdpodium van de Zwarte Cross, twee keer een uitverkochte Ziggo Dome en diverse hits (zoals Blauwe dag, Goud en De overkant) tot de orde van de dag.

Hoe dit voor de twee is en hoe zij hun drukke carrière en alle hectiek combineren met hun privéleven en relatie komen we allemaal te weten in de documentaire ‘Suzan & Freek: Tussen Jou en Mij’. Zelf zeggen ze hier het volgende over.

“’Ons leven lijkt wel een film’ zeiden we de afgelopen jaren gekscherend tegen elkaar, en stiekem zijn we dan ook heel trots dat dat nu ook écht het geval is. Na 2 jaar thuis ‘wachten’ tijdens corona was het afgelopen jaar voor ons enorm overweldigend. Er waren zoveel dingen die we voor het eerst meemaakten: twee keer in een uitverkochte Ziggo Dome, per helikopter naar festivals en een bomvolle agenda, met alle hectiek die daarbij komt kijken. In alle drukte kwamen we soms ogen en oren tekort en we zijn dan ook heel blij dat dit allemaal van dichtbij is vastgelegd zodat we het zelf ook nog eens kunnen herbeleven.”
– Suzan & Freek

‘Suzan & Freek: Tussen Jou en Mij’ vanaf 13 januari op Netflix

Netflix heeft de documentaire over het zangduo op vrijdag 13 januari aan haar aanbod toegevoegd. Hieronder bekijk je alvast de eerste beelden om in de stemming te komen. Eerder verscheen bij de streamingdienst ook al een docu over de collega van Suzan & Freek, Snelle.

Meer informatie over de documentaire

Wanneer je wereld van de één op de andere dag op z’n kop staat, is de druk om overeind te blijven hoog. In een tijd waarin iedereen zich over alles wil uiten, altijd op zoek is naar ‘the next big thing’ en achter ieder verhaal wordt gezocht naar drama, lijkt zangduo Suzan en Freek juist rust te vinden. Temidden van alle hectiek vormen zij juist een sterk team.

TitelSuzan & Freek: Tussen Jou en Mij
Jaar2023
SoortFilm
Duur1 uur en 30 minuten
TaalNederlands
CategorieDocumentaire
CastSuzan Stortelder, Freek Rikkerink
KijkenBekijk direct op Netflix

Synopsis: Netflix

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.