Zesde en laatste seizoen van komische serie ‘Superstore’ is vanaf vandaag te zien op Netflix

Seizoen 6, de allerlaatste set afleveringen, van de komische serie Superstore is nu eindelijk ook onderweg naar Nederland. Ongeveer 1,5 jaar nadat het seizoen in de Verenigde Staten van start ging, kunnen we hier ook naar het slotstuk kijken. Lees snel verder voor het antwoord op de vraag: wanneer komt Superstore seizoen 6 op Netflix? Ook vind je alles wat we tot nu toe weten over het nieuws, de cast en de trailer van de nieuwe afleveringen.

Wanneer komt Superstore seizoen 6 op Netflix Nederland?

In september 2021 werden we verblijd met goed nieuws vanuit Netflix: de eerste vijf seizoenen van Superstore verschenen online op de streamingdienst. Alleen het zesde deel, wat in de Verenigde Staten werd uitgezonden tussen 29 oktober 2020 en 25 maart 2021, was nog niet in Nederland te zien.

Nu hebben we echter eindelijk een release datum gekregen. De streaminggigant heeft ons namelijk laten weten dat Superstore seizoen 6 vanaf 1 maart 2022 te zien is op Netflix in Nederland. Dat wordt lachen, gieren, brullen!

Waar gaat het verhaal van Superstore over?

In een superstore in St. Louis probeert een groep werknemers met unieke persoonlijkheden om te gaan met klanten, het dagelijkse werk en elkaar.

TitelSuperstore
Jaar2015-2021
SoortSerie
TaalEngels
Duur6 seizoenen
CategorieKomedie
IMDb7,8 uit 50.000 stemmen
MakerJustin Spitzer
CastBen Feldman, Lauren Ash, Colton Dunn, Nico Santos, Nichole Sakura, Mark McKinney, Jon Miyahara, America Ferrera, Kaliko Kauahi
KijkenBekijk direct op Netflix

Komt er een Superstore seizoen 7 of is S6 het laatste seizoen van de serie?

Helaas is het na 6 seizoenen helaas gedaan met deze komische serie van NBC. Het televisienetwerk heeft besloten er de stekker uit te trekken. Er zal dus geen zevende seizoen volgen.

Welke teaser of trailer is er van Superstore seizoen 6?

Bekijk hieronder de ‘Essential Workers’ trailer van het zesde en laatste seizoen van Superstore.


Veelgestelde vragen


Synopsis: Netflix