Staat de serie Supernatural (2005–) op Netflix Nederland?

Ben je benieuwd of de serie Supernatural uit 2005– op Netflix Nederland staat of komt op dit moment? Je vindt of de serie daar of bijvoorbeeld op Disney+Amazon Prime Video, Videoland, Ziggo Movies & Series of een andere streamingdienst in Nederland te vinden is.

Supernatural (2005–) op Netflix

In Nederland is Supernatural niet op Netflix te zien, maar in het Amerikaanse aanbod van de streamingdienst staat hij wel. Met een goede VPN kun je toegang krijgen tot alle 15 seizoenen. Het werkt heel simpel: een Virtual Private Network (VPN) is een anonieme internetverbinding die ervoor zorgt dat jouw privacy gewaarborgd wordt. Hiermee kun je zelf instellen welk locatiesignaal jouw apparaat afgeeft. Stel je je VPN in op de Verenigde Staten? Dan denkt Netflix dat jij in de VS bent en kun je als gevolg hiervan gewoon een abonnement op de streamingdienst nemen om naar alle afleveringen van Supernatural seizoen 1-15 te kijken. In een paar simpele stappen werkt een VPN voor Netflix als volgt:

  1. Ga naar Surfshark (of een andere aanbieder) en neem een goede VPN vanaf slechts €2 per maand
  2. Zet je locatie via de app op de Verenigde Staten
  3. Ga direct naar Supernatural op Netflix en begin met kijken! 🍿

Verhaal van de bovennatuurlijke serie

Twee broers volgen de voetstappen van hun vader als jagers en vechten tegen kwaadaardige bovennatuurlijke wezens van vele soorten, waaronder monsters, demonen en goden die over de aarde zwerven.

Details van de serie

TitelSupernatural
Jaar2005-2020
SoortSerie
Duur15 seizoenen
GenreDrama, Fantasy, Horror
IMDb8,4 uit 422.000 stemmen
MakerEric Kripke
CastJared Padalecki, Jensen Ackles, Jim Beaver

Let op: het gebruik van een VPN om films en series te streamen is in Nederland niet illegaal, maar toegang verkrijgen tot verschillende bibliotheken van een streamingdienst kan in strijd zijn met de gebruikersvoorwaarden. Als u content streamt met een VPN, doet u dit op eigen risico. Streamwijzer en de aanbieders van Virtual Private Networks moedigen het gebruik van een VPN op een manier die mogelijk in strijd is met de ’terms and conditions’ van streamingdiensten niet aan. Lees altijd zelfs de gebruikersvoorwaarden.