‘The Super Mario Bros. Movie’ is nu eindelijk te huur bij Pathé Thuis

Al wekenlang trekt The Super Mario Bros. Movie volle zalen in de bioscoop. De komedie over gamehelden Mario en Luigi verscheen slechts twee maanden geleden op het witte doek, maar kende de beste openingsweek voor een animatiefilm ooit én heeft inmiddels al meer dan 1 miljard dollar in het laatje gebracht. En dat niet alleen, kijkers zijn ook nog eens ontzettend enthousiast. Gelukkig hebben we nu goed nieuws voor iedereen die liever vanuit huis kijkt: Pathé Thuis voegde de film namelijk razendsnel toe. Vanaf vandaag, woensdag 21 juni, kun je hem bij hen huren.

→ Meld je nu gratis aan bij Pathé Thuis en kijk je eerste film met tot 60% korting ✅

Een groots avontuur in populaire animatiefilm over Mario en Luigi

Dat The Super Mario Bros. Movie populair zou worden, was wel te verwachten. Bijna iedereen heeft weleens een Super Mario-spel gespeeld op de Nintendo en deze hoge mate van nostalgie en herkenbaarheid wordt zeker ingezet in de film, die vol zit met leuke verwijzingen en easter eggs.

Het draait uiteraard allemaal om Mario en Luigi (in het Engels ingesproken door Chris Pratt en Charlie Day). Zij willen een ondergrondse waterleiding in Brooklyn repareren als ze op een mysterieuze buis stuiten die ze naar een nieuwe, magische wereld brengt. Maar daar worden ze gescheiden: Mario vertrekt naar het Paddenstoelenrijk van Prinses Peach en zijn broer komt in de duistere wereld van Bowser terecht. Om Luigi te redden verzamelt Mario een bijzonder team van bekende gezichten.

Drie redenen om deze film te kijken:
1️⃣ Van de filmstudio die ons ook Despicable Me, Sing en Minions bracht
2️⃣ Enthousiaste kijkers, met een Audience Score van maar liefst 96% op Rotten Tomatoes
3️⃣ Veel herkenbare stemmen van topacteurs, waaronder Chris Pratt, Anya Taylor-Joy en Jack Black

‘The Super Mario Bros. Movie’ is nu te huur bij Pathé Thuis

Op woensdag 7 juni voegde TVOD-streamingdienst Pathé Thuis de animatiefilm al toe aan zijn aanbod. Vanaf die datum kon je hem kopen (voor €15,99), maar je kon er ook voor kiezen om een tijdje te wachten en de film dan voor een lagere prijs te huren (vanaf €4,99). Dat is sinds woensdaf 21 juni mogelijk. Een abonnement is in ieder geval niet nodig voor het kijken van The Super Mario Bros. Movie en als je je nu gratis aanmeldt bekijk je je eerste film met tot 60% korting.

Koop je de film bij Pathé Thuis, dan blijft deze voor altijd in je bibliotheek staan. Je kunt hem dan zo vaak bekijken als je wilt. Bij huren heb je 30 dagen de tijd om te beginnen met kijken. Na 48 uur verdwijnt de film vervolgens uit je bibliotheek.

Meer informatie over de film

Als ze een ondergrondse waterleiding in Brooklyn willen repareren, komen loodgieters Mario (Chris Pratt) en zijn broer Luigi (Charlie Day) via een mysterieuze buis in een magische nieuwe wereld terecht. Maar daar worden ze van elkaar gescheiden en dan begint Mario aan een groots avontuur om Luigi te vinden. Met hulp van Toad (Keegan-Michael Key), een inwoner van het Paddenstoelenrijk, en na een training van de vastberaden leider van het Paddenstoelenrijk Prinses Peach (Anya Taylor-Joy) ontdekt Mario zijn eigen krachten.

TitelThe Super Mario Bros. Movie
Jaar2023
SoortFilm
Duur1 uur en 33 minuten
TaalEngels / Nederlands
CategorieActie, Komedie
IMDb7,3 uit 92.000 stemmen
RegisseursAaron Horvath, Michael Jelenic
CastChris Pratt, Seth Rogen, Anna Taylor Joy, Fred Armisen, Keegan Michael-Key, Charlie Day, Sebastian Maniscalco, Charles Martinet, Jack Black, Kevin Michael Richardson

Synopsis: Universal Pictures International

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.