Sunderland ‘Til I Die seizoen 3 op Netflix | Nieuws, trailer en datum

Wat hebben voetballiefhebbers genoten van de eerste twee seizoenen van de sportserie Sunderland ‘Til I Die op Netflix Nederland! Nu wordt er met smart gewacht op de komst van een derde seizoen met hun favoriete Engelse elftal. Lees hieronder wat we tot nu toe weten over het nieuws, de trailer en de datum van Sunderland ‘Til I Die S3 op Netflix!

Waar gaat het verhaal van Sunderland ‘Til I Die over?

Het benadrukt de niet aflatende passie die de inwoners van Sunderland hebben voor hun geliefde voetbalclub, die de kijkers door de hoogte- en dieptepunten van SAFC’s seizoen 2017-18 in het kampioenschap neemt na de degradatie van het voorgaande jaar.

Op IMDb wordt de serie Sunderland ‘Til I Die beoordeeld met een 8.3 uit 10.

Wanneer komt Sunderland ‘Til I Die seizoen 3 op Netflix Nederland?

Wanneer komt Sunderland ‘Til I Die seizoen 3 op Netflix Nederland?

De komst van een derde deel van Sunderland ‘Til I Die is helaas nog niet officieel bekendgemaakt. Wel heeft de producent Ben Turner laten weten dat het verhaal niet ‘af’ lijkt naar zijn idee. Mochten we nog een derde seizoen van de serie mogen meemaken op Netflix, dan volgt dat waarschijnlijk in het voorjaar van 2021.

In de tussentijd zijn vergelijkbare series hier te vinden.

Komt er een Sunderland ‘Til I Die seizoen 4 of is S3 het laatste seizoen van de serie?

Aangezien de komst van seizoen 3 nog niet officieel is, weten we ook nog niet of er een deel 4 volgt. Hiervan houden we je op de hoogte op de website van Streamwijzer.

Welke teaser of trailer is er van Sunderland ‘Til I Die seizoen 3?

Omdat er nog geen bevestiging is van een derde deel, is er ook nog geen teaser of trailer. Wel zijn hieronder eerdere beelden te bekijken om alvast in de stemming te komen.