Nieuwe dramafilm met Woody Harrelson vanaf vandaag te streamen

Woody Harrelson schittert vanaf vandaag in de nieuwe dramafilm Suncoast op Disney+. Hij speelt de rol van een excentrieke activist die een onwaarschijnlijke vriendschap ontwikkelt met een tienermeisje. In dit artikel vertellen we je waarom je deze film eigenlijk niet mag missen.

→ Meld je nu aan bij Disney+ en krijg ruim 16% korting om naar alle films en series van Pixar, Star, Marvel, National Geographic, Star Wars en Disney te kijken ✅

Dit is het verhaal van ‘Suncoast’

Tiener Doris heeft een lastige thuissituatie. Haar broer is ernstig ziek en verblijft daardoor in de instelling Suncoast. Doris’ moeder besluit dat ze er voor hem wil zijn en gaat tijdelijk bij hem wonen.

Daardoor blijft Doris alleen achter en dat lijkt haar de perfecte gelegenheid om te werken aan haar populariteit. Ze wil een feestje te geven voor haar klasgenoten, ook al weten de meesten van hen niet eens hoe ze heet. Ondertussen ontmoet ze een activist die protesteert tegen een van de meest baanbrekende medische zaken aller tijden. Er staat haar een rollercoaster van emoties te wachten.

3 redenen om ‘Suncoast’ te kijken

1️⃣ Woody Harrelson (die je kent van onder meer The Hunger Games) speelt een van de hoofdrollen. Maar hij is niet alleen: hij wordt bijgestaan door The Last of Us-actrice Nico Parker en Ozark-actrice Laura Linney.

2️⃣ De film is semi-autobiografisch en gebaseerd op de persoonlijke ervaringen van regisseur Laura Chinn. Zij weet zware thema’s te combineren met lichtvoetige humor, voor een perfecte balans.

3️⃣ De eerste reacties van kijkers zijn positief. Zo ontvangt Suncoast nu al een 7,5 op IMDb, heeft de film een Audience Score van 100% op Rotten Tomatoes en wordt er op social media vol lof over gesproken.

‘Suncoast’ staat nu op Disney+

Mocht je benieuwd zijn geworden naar de film, dan is het sinds vandaag mogelijk om hem te streamen. In Nederland heeft Suncoast de bioscopen overgeslagen en je vindt hem sinds vrijdag 9 februari op Disney+.

Wil je weten welke films en series er nog meer naar de streamingdienst komen? Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Disney+ elke maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Disney+ zullen verschijnen.


Synopsis: The Walt Disney Company

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.