Wanneer komt ‘The Summer I Turned Pretty’ seizoen 2 op Amazon Prime Video?

De coming-of-age-zomerserie ‘The Summer I Turned Pretty’ is razend populair. Goed nieuws voor fans: door dit grote succes is een tweede seizoen ook al besteld door Amazon Prime Video. In dit artikel beantwoorden we de grote vraag: wanneer komt The Summer I Turned Pretty seizoen 2 op Amazon Prime Video? Ook vind je alles wat we tot nu toe weten over het nieuws, de cast en de trailer van de nieuwe afleveringen.

Wanneer komt The Summer I Turned Pretty seizoen 2 op Amazon Prime Video?

Hoewel het eerste seizoen van The Summer I Turned Pretty pas net gelanceerd is, op vrijdag 17 juni 2022, weten we nu al dat de serie verlengd is met een tweede seizoen. Dit werd zelfs al voor de release van de serie bekendgemaakt via Twitter.

In een Twitter-bericht laten de makers weten: “Het enige waar we meer van houden dan van de zomer is NOG MEER ZOMER. The Summer I Turned Pretty komt terug met een tweede seizoen ☀️🏖️ Wanneer het vervolgseizoen op Amazon Prime Video zal verschijnen, is helaas nog niet bekend. Naar alle verwachting zal dit in de zomer van 2023 zijn, maar zodra we hier meer over weten hoor je dit uiteraard via je mail of onze social media-kanalen.

Waar gaat het verhaal van The Summer I Turned Pretty over?

The Summer I Turned Pretty is een drama over meerdere generaties dat draait om een driehoeksverhouding tussen een meisje en twee broers, de steeds veranderende relatie tussen moeders en hun kinderen, en de blijvende kracht van sterke vrouwelijke vriendschap. Het is een coming-of-age-verhaal over eerste liefde, eerste liefdesverdriet, en de magie van die ene perfecte zomer.

TitelThe Summer I Turned Pretty
Jaar2022
SoortSerie
Duur1 seizoen, 7 afleveringen
TaalEngels
CategorieDrama, Romantiek
RegisseurJesse Peretz
CastLola Tung, Jackie Chung, Rachel Blanchard, Christopher Briney, Gavin Casalegno, Sean Kaufman, Alfredo Narciso, Minnie Mills, Colin Ferguson, Tom Everett Scott, Rain Spencer, JP Lambert, Summer Madison, David Iacono, Sarah Hudson, Rea DeRosa, Al Vicente
KijkenBekijk nu 30 dagen gratis via Amazon Prime Video

Komt er een The Summer I Turned Pretty seizoen 3 of is S2 het laatste seizoen van de serie?

Momenteel is het nog niet duidelijk of er een derde seizoen van The Summer I Turned Pretty komt. Wat wel zo is, is dat de serie gebaseerd is op de boekenreeks van Jenny Han—die ook de To All The Boys I’ve Loved Before-serie schreef.

In het eerste seizoen is het eerste boek uit de reeks (dat dus The Summer I Turned Pretty heet) verfilmd. Het tweede seizoen zal gaan over het tweede boek. Omdat de trilogie hierna nóg een boek telt, is de kans groot dat er ook een derde seizoen aan zit te komen, al kunnen we dat op dit moment dus nog niet met zekerheid zeggen.

Welke teaser of trailer is er van The Summer I Turned Pretty seizoen 2?

Er is nog geen trailer gedeeld van het aankomende tweede seizoen, maar je kunt de beelden van het eerste seizoen wel alvast hieronder bekijken om in de stemming te komen.

The Summer I Turned Pretty - Official Trailer | Prime Video

Veelgestelde vragen

  1. Waar kun je de serie The Summer I Turned Pretty online kijken?

    De serie ‘The Summer I Turned Pretty’ is op dit moment alleen op Amazon Prime Video te zien, omdat het een Original-serie van de streamingdienst is. Dit betekent dat je hem niet kunt zien op Netflix, HBO Max, Videoland, Disney+ of een ander video on demand-platform.

  2. Wanneer komt seizoen 2 van The Summer I Turned Pretty op Amazon Prime Video?

    Het tweede seizoen van The Summer I Turned Pretty is wel al aangekondigd, maar het is nog niet bekendgemaakt wanneer deze zal verschijnen. Naar verwachting zal dit in de zomer van 2023 zijn.


Synopsis: Amazon Prime Video

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.