De hitserie ‘The Summer I Turned Pretty’ is terug!

Het was een van de grootste verrassingen van het afgelopen jaar: de heerlijke coming-of-age-serie The Summer I Turned Pretty op Amazon Prime Video. Tiener Belly gaat ieder jaar naar het zomerhuisje van haar twee beste vrienden, maar de vorige zomer veranderde alles… In dit seizoen komt ze dan ook voor een moeilijk dilemma te staan.

→ Je kunt nu 30 dagen gratis naar alle films en series op Amazon Prime Video kijken ✅

Belly moet kiezen in seizoen 2 van ‘The Summer I Turned Pretty’

Conrad of Jeremiah? Dat is de belangrijkste keuze die Belly in het splinternieuwe seizoen van The Summer I Turned Pretty moet maken. Vroeger keek ze er altijd ontzettend naar uit om weer naar Cousins Beach te gaan, maar deze zomer ziet ze er eigenlijk tegenop. Door de strijd van de broers om haar hart is alles veranderd.

En ook Susannahs ziekte zorgt ervoor dat er zwarte wolken boven de altijd zo leuke zomervakanties hangen. Als de toekomst van het vakantiehuis in het geding komt, moet Belly zorgen dat iedereen tóch weer gaat samenwerken… en daarvoor moet ze de belangrijke keuze maken. In het nieuwe seizoen keert de originele cast uiteraard terug, dus dit betekent dat Lola Tung, Christopher Briney en Gavin Casalegno er gewoon weer bij zijn. Benieuwd? Hieronder bekijk je alvast de eerste beelden.

The Summer I Turned Pretty Season 2 - Official Trailer | Prime Video

Eerste drie afleveringen nú te zien

We trappen direct goed af, want Amazon Prime Video heeft vandaag, op vrijdag 14 juli, de eerste drie afleveringen van het tweede seizoen toegevoegd. Hierna kun je rekenen op wekelijkse afleveringen. Doordat er acht volgen, vindt de seizoensfinale plaats op vrijdag 18 augustus. Al met al levert dit het volgende uitzendschema op:

AfleveringTitelWeekdagDatum
1“Love Lost”Vrijdag14 juli 2023
2“Love Scene”Vrijdag14 juli 2023
3“Love Sick”Vrijdag14 juli 2023
4“Love Game”Vrijdag21 juli 2023
5“Love Fool”Vrijdag28 juli 2023
6“Love Fest”Vrijdag4 augustus 2023
7“Love Affair”Vrijdag11 augustus 2023
8“Love Triangle”Vrijdag18 augustus 2023

Meer informatie over ‘The Summer I Turned Pretty’

The Summer I Turned Pretty is een drama over meerdere generaties dat draait om een driehoeksverhouding tussen een meisje en twee broers, de steeds veranderende relatie tussen moeders en hun kinderen, en de blijvende kracht van sterke vrouwelijke vriendschap. Het is een coming-of-age-verhaal over eerste liefde, eerste liefdesverdriet, en de magie van die ene perfecte zomer.

TitelThe Summer I Turned Pretty
Jaar2022
SoortSerie
Duur2 seizoenen
TaalEngels
CategorieDrama, Romantiek
RegisseurJesse Peretz
CastLola Tung, Jackie Chung, Rachel Blanchard, Christopher Briney, Gavin Casalegno, Sean Kaufman, Alfredo Narciso, Minnie Mills, Colin Ferguson, Tom Everett Scott, Rain Spencer, JP Lambert, Summer Madison, David Iacono, Sarah Hudson, Rea DeRosa, Al Vicente
KijkenBekijk nu 30 dagen gratis via Amazon Prime Video

Synopsis: Amazon Prime Video

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.