Suits Seizoen 6 Nieuwe Afleveringen Netflix | Vanaf 25 januari

Het is bijna zover: Suits seizoen 6 aflevering 11 tot en met 16 komen vanaf 25 januari op Netflix! De eerdere voorspelling van Netflix was dat de nieuwe afleveringen in december 2018 zouden komen, maar dat hebben ze helaas niet gehaald. Wil je alle seizoenen van Netflix al zien, ook seizoen 7 en 8? Die vind je hier.

Suits Seizoen 6 Aflevering 11-16

Aflevering 1-10 van Suits seizoen 6 stonden eerder al online op Netflix. De streamingdienst heeft niet duidelijk gemaakt waarom de rest van de afleveringen later pas te streamen zijn. Gelukkig hoeven we niet lang meer te wachten: vanaf 25 januari zijn ze op Netflix te kijken!

Suits Verhaal

Mike Ross is een briljante oud-student die met zijn studie gestopt is. Als hij moet vluchten van een drug deal die verkeerd is gegaan vindt hij zichzelf in een situatie waarin hij aan het werk gaat voor Harvey Specter, een van New York City’s beste advocaten.

Recap: Waar Zijn We In Het Verhaal Van Suits Seizoen 6?

*** Let op: SPOILERS! ***

Mike zit niet meer in de gevangenis, maar dat betekent niet dat de problemen van Pearson Specter Litt voorbij zijn. Harvey heeft zijn klant Sutter verraden om te zorgen dat Mike vrij kwam. Het bedrijf krijgt de wind van voren wanneer de rest daar achter komt. Louis is inmiddels stapelverliefd op zijn interieurdesigner die zwanger is van haar ex-vriend. Jessica heeft besloten het advocatenkantoor te verlaten.

*** Let op: SPOILERS voor einde van dit seizoen! ***

Suits seizoen 6 staat nog niet helemaal op Netflix, maar het is al wel bekend hoe het zal eindigen. Meghan Markle (Rachel) en Patrick J. Adams (Mike) verlaten de serie. Voor Meghan komt dat door haar huwelijk met de Britse prins Harry en voor Patrick zal het Suits-avontuur ook ten einde komen. De programmamakers vonden dat geen probleem, want zo konden ze Rachel en Mike samen uit de serie schrijven.

Suits Seizoen 7 en Suits Seizoen 8

Gelukkig betekent Suits seizoen 6 niet het einde van de serie op Netflix. Het is nog niet duidelijk wanneer we Suits seizoen 7 en Suits seizoen 8 op Netflix kunnen verwachten, maar 1 ding is zeker: ze komen er wel!

Netflix Aanbod

Zoek je naar het volledige online aanbod van alle streamingdiensten in Nederland? Klik dan hier! Alleen benieuwd naar het Netflix aanbod? Klik dan hier!