Komt er een ‘Succession’ seizoen 5 op HBO Max?

Het is een van de populairste én beste series op HBO Max, ontvangt een dikke 8,8 op IMDb en wordt altijd massaal bekeken. We hebben het natuurlijk over Succession. Op maandag 27 maart ging het vierde seizoen van start, maar is dit alles of komt er nog een vervolg? Oftewel: komt er een Succession seizoen 5 op HBO Max? En wanneer dan? In dit artikel vertellen we je alles wat we tot nu toe weten.

Komt er een ‘Succession’ seizoen 5?

Helaas hebben we slecht nieuws voor fans van de serie en dat is dat er geen vijfde seizoen van Succession komt. Dit hebben HBO Max en showrunner Jeremy Strong een tijdje terug in een interview met The New Yorker laten weten.

Strong geeft aan dat er bij het schrijven van het vierde seizoen verschillende plannen waren: meerdere korte seizoenen maken, nog heel lang doorgaan en een hele andere wending nemen of stoppen op het hoogtepunt, en dat hij besloten heeft dat dat laatste het beste was. Helaas komt er dus geen vijfde seizoen meer. Een mogelijkheid op spin-offs is er wel, al zijn er nog geen concrete plannen. Wordt dus vervolgd! En als we meer weten, laten we het direct weten via je mail.

🗣️ “Er schuilt een belofte in de titel van Succession. Ik heb nooit gedacht dat we hier voor altijd mee door konden gaan. Het einde is altijd aanwezig geweest in mijn gedachten.”
– Showrunner Jeremy Strong

Waar gaat het verhaal van ‘Succession’ over?

De familie Roy staat aan het hoofd van één van de grootste conglomeraten in media en entertainment wereldwijd: Waystar Royco. We volgen de snel veranderende wereld waarin zij zich begeven wanneer de vader besluit om uit het bedrijf te stappen. Wie zal de opvolger van de mediamagnaat zijn?

TitelSuccession
SoortSerie
Jaar2018-
Duur4 seizoenen
CategorieDrama
IMDb8,8 uit 162.000 stemmen
MakerJesse Armstrong
CastBrian Cox, Jeremy Strong, Kieran Culkin, Sarah Snook, Nicholas Braun, Matthew Macfadyen, Alan Ruck, J. Smith-Cameron, Scott Nicholson

Synopsis: HBO Max

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.