Opnames ‘Succession’ seizoen 4 zijn officieel gestart

Er komt een nieuw seizoen van Succession aan! HBO Max heeft laten weten dat de productie van het vierde seizoen officieel van start gegaan is. Hiermee keert de razend populaire serie over de familie Roy terug. Een releasedatum of een trailer is er helaas nog niet.

Productie vierde seizoen van Succession van start gegaan

De immens populaire dramaserie Succession was niet alleen bij het grote publiek een succes, met een gemiddelde van een 8,8 op IMDb. Met al negen Primetime Emmy’s op zak wordt de serie ook door critici geprezen. Inmiddels zijn er drie seizoenen van de serie verschenen, en HBO Max heeft nu laten weten dat de productie van het vierde seizoen ook gestart is. Dit deden ze door middel van onderstaande Instagram-post.

Hier gaat het vierde seizoen van ‘Succession’ over

HBO Max heeft ook de eerste details over het vierde deel van Succession naar buiten gebracht. Het tiendelige seizoen zal gaan over de grote angst en verdeeldheid die er binnen de familie Roy zal ontstaan door de verkoop van het mediaconcern Waystar Royco aan tech-visionair Lukas Matsson. Nu ze een toekomst te wachten staat waarin hun culturele en politieke macht gekrompen is, ontstaat er een fikse machtsstrijd.

Alle vaste acteurs keren voor het nieuwe seizoen weer terug. Dit betekent dat in ieder geval Brian Cox, Jeremy Strong, Kieran Culkin, Sarah Snook en Matthew Macfadyen weer hun opwachting gaan maken. Ook Alan Ruck, Nicholas Braun, J. Smith-Cameron, Peter Friedman, David Rasche, Fisher Stevens, Hiam Abbass, Justine Lupe, Scott Nicholson, Zoë Winters en Jeannie Berlin zien we terug in het vierde seizoen van de serie. Zodra we meer weten over een releasedatum en verdere details, hoor je dit van ons via je mail of onze social media-kanalen.

Meer informatie over de serie

De familie Roy staat aan het hoofd van één van de grootste conglomeraten in media en entertainment wereldwijd: Waystar Royco. We volgen de snel veranderende wereld waarin zij zich begeven wanneer de vader besluit om uit het bedrijf te stappen. Wie zal de opvolger van de mediamagnaat zijn?

TitelSuccession
SoortSerie
Jaar2018-
Duur3 seizoenen
CategorieDrama
IMDb8,8 uit 130.000 stemmen
MakersJesse Armstrong
CastBrian Cox, Jeremy Strong, Kieran Culkin, Sarah Snook, Nicholas Braun, Matthew Macfadyen, Alan Ruck, J. Smith-Cameron, Scott Nicholson

Synopsis: HBO Max

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.