Seizoen 4 van HBO Max-hitserie ‘Succession’ krijgt eindelijk releasedatum én eerste trailer

We weten al een tijdje dat er een vierde seizoen van hitserie Succession naar HBO Max komt, maar nu is het ook eindelijk bekendgemaakt welke datum je in je agenda kunt zetten. Op maandag 27 maart is het zover! De streamingdienst heeft daarnaast de eerste trailer met ons gedeeld; je bekijkt hem hierboven.

Vierde seizoen ‘Succession’ over twee maanden al te zien

Hoewel het in oktober 2022 pas duidelijk werd dat de productie van het vierde seizoen van Succession gestart was, komt de immens populaire serie nu eerder dan verwacht naar HBO Max. Over precies twee maanden, op 27 maart 2023, keert de dramaserie in Nederland terug naar de streamingdienst. Door het tijdsverschil is dit een dagje later dan de Amerikaanse releasedatum, die op 26 maart valt.

Heel veel mensen zitten te wachten op de terugkeer van Succession. Met al negen Primetime Emmy’s op zak wordt de serie door critici geprezen en ook kijkers zijn razend enthousiast, zo toont de IMDb-score van een 8,8.

Hier gaan de nieuwe afleveringen van ‘Succession’ over

Het vierde seizoen zal bestaan uit tien afleveringen en richt zich op de verkoop van Waystar Royco aan tech-visionair Lukas Matsson (Alexander Skarsgård). Deze gebeurtenis plaatst een bom onder de familie en veroorzaakt grote angst en verdeeldheid. Nu de familie Roy een toekomst te wachten staat waarin hun culturele en politieke macht gekrompen is, ontstaat er een fikse machtsstrijd.

HBO Max heeft bekendgemaakt dat alle vaste acteurs voor het nieuwe seizoen terugkeren. Dit betekent dat in ieder geval Brian Cox, Jeremy Strong, Kieran Culkin, Sarah Snook en Matthew Macfadyen weer hun opwachting gaan maken. Ook Alan Ruck, Nicholas Braun, J. Smith-Cameron, Peter Friedman, David Rasche, Fisher Stevens, Hiam Abbass, Justine Lupe, Scott Nicholson, Zoë Winters en Jeannie Berlin zien we terug in de gloednieuwe afleveringen.

Meer informatie over de serie

De familie Roy staat aan het hoofd van één van de grootste conglomeraten in media en entertainment wereldwijd: Waystar Royco. We volgen de snel veranderende wereld waarin zij zich begeven wanneer de vader besluit om uit het bedrijf te stappen. Wie zal de opvolger van de mediamagnaat zijn?

TitelSuccession
SoortSerie
Jaar2018-
Duur4 seizoenen
CategorieDrama
IMDb8,8 uit 155.000 stemmen
MakersJesse Armstrong
CastBrian Cox, Jeremy Strong, Kieran Culkin, Sarah Snook, Nicholas Braun, Matthew Macfadyen, Alan Ruck, J. Smith-Cameron, Scott Nicholson

Synopsis: HBO Max
Afbeelding: Warner Bros. Television Distribution via HBO Max

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.