Goed nieuws voor alle volgers! Streamwijzer heeft op het verzoek van de fans besloten de nieuwsdienst uit te breiden naar WhatsApp! Naast het feit dat het eerder al mogelijk was om Streamwijzer als app op je telefoon te zetten, kun je nu gemiddeld één keer per dag een bericht ontvangen op je WhatsApp. Bovendien kun je kiezen over welke streamingdienst jij nieuwsberichten wilt ontvangen. Het beste is: je regelt het enorm simpel en binnen één minuut!

Voeg ‘Streamwijzer’ toe als contact aan je adresboek met telefoonnummer 06 – 47 26 48 41 en stuur ons een bericht via WhatsApp!

Hoe meld ik me aan voor de nieuwsdienst van Streamwijzer op WhatsApp?

Benodigde tijd: 1 minuut.

Zo meld je je binnen een minuut aan voor gemiddeld één Streamwijzer nieuwsbericht per dag op WhatsApp over jouw streamingdienst(en) naar keuze.

 1. Voeg ‘Streamwijzer’ toe als contact aan je adresboek met telefoonnummer 06 – 47 26 48 41.

  Voeg ons telefoonnummer (06 – 47 26 48 41) toe aan het adresboek in je telefoon en geef het de naam ‘Streamwijzer’.

 2. Open de app WhatsApp.

  Heb je de app nog niet geïnstalleerd? Doe dat dan via de website.

 3. Zoek naar het contact ‘Streamwijzer’ in de zoekbalk en klik op het gevonden account.

  De zoekbalk staat bovenin je scherm als je de app geopend hebt. Klik op het account dat opduikt als je deze zoekterm invult

 4. Stuur voor welke streamingdiensten je aangemeld wilt worden.

  Momenteel biedt Streamwijzer via WhatsApp nieuwsupdates aan over Netflix, Videoland, Amazon Prime Video en Disney+ in Nederland. Stuur in een berichtje je keuze voor welke streamingdienst(en) je updates wilt WhatsAppen. Als je geen keuze maakt, zul je de updates van alle drie de streamingdiensten ontvangen.

 5. Je bent klaar!

  Yes, nu ben je aangemeld voor nieuwsupdates van Streamwijzer via WhatsApp! Als je je voor alle streamingdiensten hebt aangemeld, zul je gemiddeld één nieuwsbericht per dag ontvangen. Veel plezier van de Streamwijzer nieuwsdienst!
  Nieuws Netflix Videoland Disney Plus Whatsapp

Wat voor nieuwsberichten kan ik verwachten?

In onze nieuwsdienst behandelen we de onderwerpen die het meest belangrijk zijn op dat moment. Dat kan gaan om een recensie van The Witcher op Netflix, het uitkomen van het nieuwste seizoen van Mocro Maffia op Videoland, de nieuwste topserie op Amazon Prime Video of de release date van The Lion King op Disney+ of een overzicht wat er nieuw komt of verdwijnt op een streamingdienst per week of maand.

Voor nieuwsberichten van welke streamingdiensten kan ik me aanmelden?

Op dit moment zullen we berichtgevingen plaatsen over Netflix, Videoland, Amazon Prime Video en Disney+ in Nederland. Mogelijk wordt dit aanbod in de toekomst uitgebreid.

Wat als ik mijn keuze voor nieuwsberichten van een bepaalde streamingdienst wil wijzigen?

Dat is heel simpel. Stuur in een berichtje voor welke nieuwe streamingdienst je updates wil ontvangen of voor welke updates je je af wilt melden. We zullen dit meteen in ons systeem aanpassen.

Wat als ik geen berichten meer wil ontvangen?

Wil je geen berichten van ons meer ontvangen? Dat is natuurlijk geen probleem! Stuur ons een bericht waarin je aangeeft dat je je wilt afmelden voor de nieuwsdienst. Om je afmelding te bevestigen, verwijder je Streamwijzer uit het adresboek in je telefoon. Zodra je dat gedaan hebt, zul je geen berichten meer ontvangen.