Streamwijzer Test: welke streamingdienst past bij jou?

Ben je benieuwd welke streamingdienst in Nederland bij je past? Netflix, Videoland, Ziggo GO Movies & Series of Amazon Prime Video? Doe de Streamwijzer Test! Door 10 simpele vragen te beantwoorden kom je erachter waar jij het best je favoriete films en series kan kijken! Is het streaming aanbod niet genoeg voor je of zit je favoriete film of serie er niet tussen? Dan vind je hem ongetwijfeld hier!

Kosten Netflix, Videoland, Ziggo GO en Amazon Prime

De kosten van Netflix, Videoland, Ziggo GO Movies & Series en Amazon Prime Video liggen allemaal in hetzelfde segment op het moment van schrijven: 6 tot 14 euro per maand. De meest voordelige opties van de vier streamingdiensten zijn van laag naar hoog als volgt:

  • Amazon Prime Video: vanaf 5.99 euro per maand
  • Netflix: vanaf 7.99 euro per maand
  • Videoland: vanaf 8.99 euro per maand
  • Ziggo GO Movies & Series: vanaf 11.95 euro per maand

Wat is (Ultra) HD?

In de quiz hierboven wordt onder andere (Ultra) HD genoemd. Sommige streamingdiensten bieden de mogelijkheid om films en series te kijken in (Ultra) HD. Netflix en Amazon Prime bieden zowel HD als Ultra HD. Videoland biedt ook een gedeelte van het aanbod aan in HD. Bij alle streamingdiensten die films en series in (Ultra) HD aanbieden werkt het hetzelfde: niet alles is in de hoogste kwaliteit te streamen. Of iets in (Ultra) HD te zien is is afhankelijk van drie factoren. Het hangt af van de film of serie zelf, het apparaat waarop wordt gekeken en de internetprovider via welke wordt gestreamd.

Netflix / Videoland / Ziggo GO / Amazon Prime aanbod

Zoek je het volledige online aanbod van alle streamingdiensten in Nederland? Klik dan hier!

Wij zijn gek op het streamen van films, series, sport, podcasts en luisterboeken. Jij ook? Volg ons dan via onze website en social media kanalen voor het laatste nieuws over de beste content op de streamingdiensten in Nederland.