Komt er een ‘The Strangers: Chapter 2’?

Sinds 16 mei schittert The Strangers: Chapter 1 op het witte doek. De film draait om een koppel dat geterroriseerd wordt door een groep gemaskerde vreemdelingen. Maar de titel suggereert dat het hier misschien niet bij blijft. Daarom vragen veel mensen zich af: komt er een The Strangers Chapter 2? En wanneer dan? Wij vertellen je er alles over.

Komt er een ‘The Strangers: Chapter 2’?

In 2008 verscheen The Strangers op het witte doek, in 2018 volgde The Strangers 2: Prey at Night. Maar waar past The Strangers: Chapter 1 in dit rijtje? Deze film is een remake (of een hervertelling) van de eerste film en heeft dus ongeveer hetzelfde verhaal. De grote vraag blijft: krijgen we nu dan ook nog een tweede deel?

Goed nieuws: The Strangers: Chapter 2 én zelfs The Strangers: Chapter 3 zijn nu al aangekondigd. Deze twee films zullen een direct vervolg zijn op The Strangers: Chapter 1 uit 2024. Het zijn dan ook geen remakes van de eerdere films, maar vertellen allebei een nieuw verhaal.

Wanneer komt ‘The Strangers: Chapter 2’ in de bioscoop?

We weten dus al zeker dát er een The Strangers: Chapter 2 aankomt. Ook een releaseperiode is al met ons gedeeld en die ligt niet ver in de toekomst: in de herfst van 2024 moet het zover zijn. Het derde deel zou dan in 2025 moeten volgen. We kunnen je op dit moment helaas dus nog geen precieze releasedata geven. Zodra we meer weten, werken we deze pagina direct bij.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series per maand. Ook publiceren we wekelijks de Streamwijzer top 10, met de leukste titels van de komende week.

Verhaal en trailer van ‘The Strangers: Chapter 1’

Een jong koppel (Madelaine Petsch en Froy Gutierrez) krijgt tijdens hun weekendje weg autopech in een klein, onheilspellend stadje en moet noodgedwongen de nacht doorbrengen in een afgelegen huis. Al snel breekt de paniek uit wanneer ze ’s nachts worden geterroriseerd door drie gemaskerde vreemdelingen die zonder enig motief genadeloos hard toeslaan. The Strangers: Chapter 1 is het huiveringwekkende eerste deel van de aankomende horror-filmreeks.


Synopsis: Independent Films

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.