Wanneer komt Stranger Things seizoen 4 op Netflix?

We wachten inmiddels al dik 2 jaar tot de lancering van het vervolgseizoen van de razend populaire Stranger Things, maar we zullen helaas nog wat langer moeten wachten. Wat weten we tot nu toe over de release datum, het nieuws en de trailer van Stranger Things seizoen 4 op Netflix?

Wanneer komt Stranger Things seizoen 4 op Netflix Nederland?

Het is inmiddels alweer ruim 2 jaar geleden dat het derde seizoen van Stranger Things in première ging. Veel fans keken dan ook halsreikend uit naar een lancering van het vervolgseizoen in 2021, maar helaas zullen we nog even moeten wachten.

Netflix liet namelijk begin augustus in een tweet weten dat het nog wel even zou duren tot Stranger Things seizoen 4 live zou gaan. Het zal pas in 2022 zijn en een exacte datum is nog niet bekend. Ergens tussen 1 januari en 31 december dus, meer kunnen we er helaas nog niet over zeggen…

  • Waar kun je de serie Stranger Things online kijken?

    Stranger Things is een Netflix Original-serie en is daarom enkel en alleen op deze streamingdienst te zien. De serie zal dan ook niet in de toekomst naar Disney+, Amazon Prime Video, Videoland of een ander video on demand-platform komen.

  • Wanneer komt seizoen 4 van Stranger Things op Netflix in Nederland?

    Vanaf 2022 zal het vierde seizoen van Stranger Things te zien zijn op Netflix. Een exacte datum hebben we nog niet, maar je hoort het als eerste via je mail zodra we meer weten.

→ Vergelijkbare series met Stranger Things vind je hier 🍿

Waar gaat het verhaal van Stranger Things over?

Stranger Things speelt zich af in het fictionele plattelandsplaatsje Hawkins in Indiana in het begin van de jaren ’80. Het nabij gelegen Hawkins National Laboratory doet ogenschijnlijk wetenschappelijk onderzoek voor het United States Department of Energy. In het geheim doet het echter experimenten naar het paranormale en bovenmenselijke. Onder andere worden er testen gedaan op mensen. Ze hebben een portaal gecreëerd naar een andere dimensie die ‘The Upside Down’ heet. De invloed van The Upside Down begint onwetende bewoners van Hawkins te beïnvloeden op rampspoedige manieren.

Jaar2016
SoortSerie
Duur4 seizoenen
GenreDrama, Fantasy, Horror
IMDb8,7 uit 910.000 stemmen
MakersMatt Duffer, Ross Duffer
CastWinona Ryder, David Harbour, Finn Wolfhard, Millie Bobby Brown, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Natalia Dyer, Charlie Heaton, Joe Keery
KijkenBekijk direct op Netflix

Kom er een Stranger Things seizoen 5 of is S4 het laatste seizoen van de serie?

Er is nog niets bekend over de uiteindelijke lengte van de serie Stranger Things. Over een mogelijk vijfde deel weten we vast pas meer na het publiceren van seizoen 4.

Welke teaser of trailer is er al van Stranger Things 4?

Bekijk hieronder de eerste beelden van Stranger Things seizoen 4! Een officiële trailer is er dus helaas nog niet, maar wel alvast wat kijkvoer om in de stemming te komen.

Stranger Things 4 | Creel House | Netflix