Ben je ook door het derde deel van Stranger Things heen geraasd? Iedereen is benieuwd wanneer de komst van Stranger Things seizoen 4 naar Netflix Nederland officieel bekend wordt gemaakt. Één ding is zeker: gezien het grote succes van de serie en de verwachtingen over de komst van een vierde deel online lijkt het er sterk op dat we een seizoen 4 kunnen verwachten. Vorige keer werd het derde seizoen een maand na de komst van S2 bekendgemaakt. Hopelijk horen we het nu weer zo snel! Wat weten we tot nu toe over Stranger Things S4 op Netflix?

Benieuwd naar alle muziek van de soundtrack van Stranger Things seizoen 3? We hebben ze per aflevering voor je op een rijtje gezet in een artikel inclusief Spotify lijst!

Waar gaat het verhaal van Stranger Things over?

Stranger Things speelt zich af in het fictionele plattelandsplaatsje Hawkins in Indiana in het begin van de jaren ’80. Het nabij gelegen Hawkins National Laboratory doet ogenschijnlijk wetenschappelijk onderzoek voor het United States Department of Energy. In het geheim doet het echter experimenten naar het paranormale en bovenmenselijke. Onder andere worden er testen gedaan op mensen. Ze hebben een portaal gecreëerd naar een andere dimensie die ‘The Upside Down’ heet. De invloed van The Upside Down begint onwetende bewoners van Hawkins te beïnvloeden op rampspoedige manieren. Alle seizoenen haal je ook hier.

Op IMDb wordt de serie Stranger Things beoordeeld met een 8.9 uit 10.

Wanneer komt Stranger Things seizoen 4 op Netflix Nederland?

De veelgestelde vraag is: wanneer komt Stranger Things seizoen 4 op Netflix? Helaas weten we nog niet eens zeker of het vierde deel er komt, al zijn de verwachtingen er wel naar. Als het vierde deel er komt zou dat nog een flinke tijd kunnen duren. Seizoen 1 kwam in juli 2016, seizoen 2 in oktober 2017 en seizoen 3 in juli 2019. De kans is dus groot dat we pas eind 2020 Stranger Things seizoen 4 kunnen zien.

Kom er een Stranger Things seizoen 5 of is S4 het laatste seizoen van de serie?

Er is nog niets bekend over de uiteindelijke lengte van de serie Stranger Things. Over een mogelijk vijfde deel weten we vast past meer na het publiceren van seizoen 4.

Welke teaser of trailer is er al van Stranger Things 4?

Er is helaas nog geen trailer van het vierde deel van de serie. Netflix Nederland heeft wel de volgende trailer van seizoen 3!

Wanneer komt Stranger Things seizoen 4 op Netflix Nederland?

Helaas is nog niet bekend of er een seizoen 4 komt, en zoja, wanneer het vierde deel van Stranger Things op Netflix Nederland zou verschijnen. De beste schatting die we kunnen maken op basis van eerdere seizoenen is eind 2020.Stranger Things seizoen 4 Netflix