Stranger Things seizoen 4 op Netflix | Nieuws, trailer en datum

Ben je ook door het derde deel van Stranger Things heen geraasd? En kun je niet wachten tot het vierde seizoen? Gelukkig is de komst inmiddels officieel bekendgemaakt en weten we dat het vierde seizoen van Stranger Things al in 2020 naar Netflix komt! Wat weten we tot nu toe over Stranger Things S4 op Netflix?

Benieuwd naar alle muziek van de soundtrack van Stranger Things seizoen 3? We hebben ze per aflevering voor je op een rijtje gezet in een artikel inclusief Spotify lijst!

Waar gaat het verhaal van Stranger Things over?

Stranger Things speelt zich af in het fictionele plattelandsplaatsje Hawkins in Indiana in het begin van de jaren ’80. Het nabij gelegen Hawkins National Laboratory doet ogenschijnlijk wetenschappelijk onderzoek voor het United States Department of Energy. In het geheim doet het echter experimenten naar het paranormale en bovenmenselijke. Onder andere worden er testen gedaan op mensen. Ze hebben een portaal gecreëerd naar een andere dimensie die ‘The Upside Down’ heet. De invloed van The Upside Down begint onwetende bewoners van Hawkins te beïnvloeden op rampspoedige manieren. Alle seizoenen haal je ook hier.

Op IMDb wordt de serie Stranger Things beoordeeld met een 8.9 uit 10.

Wanneer komt Stranger Things seizoen 4 op Netflix Nederland?

Wanneer komt Stranger Things seizoen 4 op Netflix Nederland?

In een tweet op de laatste dag van 2019 werd bekendgemaakt dat het vierde deel niet (zoals eerder door velen geschat) pas in 2021, maar al in 2020 op Netflix zal verschijnen! Wanneer in 2020 precies is echter nog niet duidelijk.

→ Vergelijkbare series met Stranger Things vind je hier 🍿

→ Wil je als eerste weten wanneer seizoen 4 van Stranger Things naar Netflix komt? Wij houden je op de hoogte via je mail

Kom er een Stranger Things seizoen 5 of is S4 het laatste seizoen van de serie?

Er is nog niets bekend over de uiteindelijke lengte van de serie Stranger Things. Over een mogelijk vijfde deel weten we vast pas meer na het publiceren van seizoen 4.

Welke teaser of trailer is er al van Stranger Things 4?

Bekijk hieronder de eerste beelden van Stranger Things seizoen 4!

Stranger Things 4 | Liefs uit …Rusland | Netflix