Nieuwe teaser voor Stranger Things seizoen 4 op Netflix: “Eleven, are you listening?”

“Eleven, are you listening?” Netflix heeft een gloednieuwe teaser gelanceerd in aanloop naar de lancering van Stranger Things seizoen 4. In de 1:22 minuut-durende en vooral ijzingwekkend teasertrailer krijgen we een eerste inkijkje in het nieuwste seizoen van de spannende fantasyserie.

Teaser: “Eleven, are you listening?” voor Stranger Things seizoen 4 op Netflix

Wanneer komt het vierde seizoen van Stranger Things naar Netflix?

Op dit moment is helaas nog niet bekend wanneer het vierde seizoen van Stranger Things online zal verschijnen bij Netflix. Aangezien seizoen 3 inmiddels bijna 2 jaar geleden (op 4 juli 2019) verscheen, is het waarschijnlijk dat seizoen 4 nog in 2021 online zal worden geplaatst. Een definitieve datum is er echter nog niet. We houden je via je mail op de hoogte zodra we te weten komen wanneer Stranger Things seizoen 4 precies naar Netflix komt.

Verhaal en details van de serie

Stranger Things speelt zich af in het fictionele plattelandsplaatsje Hawkins in Indiana in het begin van de jaren ’80. Het nabij gelegen Hawkins National Laboratory doet ogenschijnlijk wetenschappelijk onderzoek voor het United States Department of Energy. In het geheim doet het echter experimenten naar het paranormale en bovenmenselijke. Onder andere worden er testen gedaan op mensen. Ze hebben een portaal gecreëerd naar een andere dimensie die ‘The Upside Down’ heet. De invloed van The Upside Down begint onwetende bewoners van Hawkins te beïnvloeden op rampspoedige manieren.

Titel: Stranger Things
Jaar: 2016
Seizoenen: 4 seizoenen
Categorie: Drama, Fantasy, Horror
IMDb: 8.7 uit 848.000 stemmen
Makers: Matt Duffer, Ross Duffer
Cast: Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Winona Ryder
Kijken: Bekijk direct op Netflix