Stranger Things seizoen 3 Netflix | Wat weten we nu?

Stranger Things is ongetwijfeld een van de meest bekeken series van Netflix. Na seizoen 1 en seizoen 2 kunnen we binnenkort Stranger Things seizoen 3 verwachten op Netflix. Het derde seizoen zal net als de eerste twee seizoenen op Netflix te zien zijn. In dit artikel lees je alles wat we nu weten over Stranger Things seizoen 3 op Netflix.

Waar gaat het verhaal van Stranger Things over?

Stranger Things speelt zich af in het fictionele plattelandsplaatsje Hawkins in Indiana in het begin van de jaren ’80. Het nabij gelegen Hawkins National Laboratory doet ogenschijnlijk wetenschappelijk onderzoek voor het United States Department of Energy. In het geheim doet het echter experimenten naar het paranormale en bovenmenselijke. Onder andere worden er testen gedaan op mensen. Ze hebben een portaal gecreëerd naar een andere dimensie die ‘The Upside Down’ heet. De invloed van The Upside Down begint onwetende bewoners van Hawkins te beïnvloeden op rampspoedige manieren. De serie Stranger Things begon in 2016, telt nu 3 seizoenen en wordt op IMDb beoordeeld met een een 8.9 uit 10.

Spoiler Alert

Seizoen 1

Het eerste seizoen van Stranger Things begint in november 1983, wanneer Will Byers wordt ontvoerd door een wezen uit The Upside Down. Zijn moeder, Joyce, en de politiechef van het dorp, Jim Hopper, zoeken naar Will. Op hetzelfde moment is er een jong psychokinetisch meisje genaamd Eleven die ontsnapt uit het laboratorium en Will’s vrienden Mike, Dustin en Lucas helpt om Will te proberen te vinden.

Seizoen 2

Het tweede seizoen van Stranger Things speelt zich een jaar later af in oktober 1984. Will is gered, maar weinig mensen weten van de details van de gebeurtenissen af. Als men erachter komt dat Will nog steeds wordt beïnvloed door krachten uit The Upside Down leren zijn vrienden en familie dat er een grotere bedreiging uit The Upside Down is voor hun hele universum.

Seizoen 3

Het derde seizoen van Stranger Things is in de tijdlijn in midden 1985, weer een jaar later. Het is op dat moment het midden van de populariteit van de film Back to the Future. Mike en Eleven hebben een relatie gekregen. Hetzelfde geldt voor Max en Lucas.

Wanneer komt Stranger Things seizoen 3 op Netflix Nederland?

De veelgestelde vraag is: wanneer komt Stranger Things seizoen 3 op Netflix? De streamingdienst heeft een speciale datum gekozen voor de lancering, namelijk Independence Day in Amerika. In een filmpje is bekendgemaakt dat op 4 juli 2019 de eerste aflevering van Stranger Things seizoen 3 op Netflix Nederland staat.

Kom er een Stranger Things seizoen 4 of is S3 het laatste seizoen van de serie?

Door de makers is bekendgemaakt dat er nog een Stranger Things seizoen 4 komt! Dat zal het laatste seizoen van de serie zijn. Na Stranger Things seizoen 4 zal de serie dus ten einde zijn. Maar houden ze zich daaraan? Zeg nooit nooit.

Welke teaser of trailer is er al van Stranger Things seizoen 3?

Er is helaas nog geen trailer van Stranger Things seizoen 3 beschikbaar. Wel is de release date van Stranger Things seizoen 3, 4 juli 2019, bekendgemaakt met een spannende video. Die vind je hieronder.

Wat weten we tot nu toe over Stranger Things seizoen 3?

Spoiler Alert

Zoals eerder aangegeven is bekend dat het derde seizoen zich een jaar later afspeelt, in het midden van 1985. Dat is het moment dat de film Back to the Future net enorm populair is. Mike en Eleven hebben een relatie, evenals Max en Lucas.

Ook zijn de afleveringtitels van seizoen drie van Stranger Things al bekendgemaakt. De titels van de afleveringen luiden als volgt.

Aflevering 1 Suzie, Do You Copy?
Aflevering 2The Mall Rats
Aflevering 3The Case of the Missing Lifeguard
Aflevering 4The Sauna Test
Aflevering 5The Source
Aflevering 6The Birthday
Aflevering 7The Bite
Aflevering 8The Battle of Star Court

Netflix aanbod

Het volledige online aanbod van alle streamingdiensten in Nederland is te vinden in de categorie online. Als je enkel naar de films en series van Netflix op zoek bent vind je die in het Netflix aanbod.