Stranger Things seizoen 3 staat nu op Netflix Nederland!

Stranger Things speelt zich af in het fictionele plattelandsplaatsje Hawkins in Indiana in het begin van de jaren ’80. Het nabij gelegen Hawkins National Laboratory doet ogenschijnlijk wetenschappelijk onderzoek voor het United States Department of Energy. In het geheim doet het echter experimenten naar het paranormale en bovenmenselijke. Onder andere worden er testen gedaan op mensen. Ze hebben een portaal gecreëerd naar een andere dimensie die ‘The Upside Down’ heet. De invloed van The Upside Down begint onwetende bewoners van Hawkins te beïnvloeden op rampspoedige manieren. Alle seizoenen haal je ook hier.

Stranger Things Seizoen 1

Het eerste seizoen van Stranger Things begint in november 1983, wanneer Will Byers wordt ontvoerd door een wezen uit The Upside Down. Zijn moeder, Joyce, en de politiechef van het dorp, Jim Hopper, zoeken naar Will. Op hetzelfde moment is er een jong psychokinetisch meisje genaamd Eleven die ontsnapt uit het laboratorium en Will’s vrienden Mike, Dustin en Lucas helpt om Will te proberen te vinden.

Stranger Things Seizoen 2

Het tweede seizoen van Stranger Things speelt zich een jaar later af in oktober 1984. Will is gered, maar weinig mensen weten van de details van de gebeurtenissen af. Als men erachter komt dat Will nog steeds wordt beïnvloed door krachten uit The Upside Down leren zijn vrienden en familie dat er een grotere bedreiging uit The Upside Down is voor hun hele universum.

Stranger Things Netflix Seizoen 3

Het derde seizoen van Stranger Things is in de tijdlijn in midden 1985, weer een jaar later. Het is op dat moment het midden van de populariteit van de film Back to the Future. Mike en Eleven hebben een relatie gekregen. Hetzelfde geldt voor Max en Lucas.

Stranger Things Netflix Nederland

The Duffer Brothers, Ross Duffer en Matt Duffer, zijn degenen die Stranger Things gecreëerd hebben. Stranger Things season 3 zijn zij nu aan het afronden, waarop Netflix is gekomen met de release date. Het nieuwe seizoen zal in de zomer van 2019 op Netflix verschijnen, op 4 juli om precies te zijn. Enkele hoofdrollen in de serie vanaf het begin worden vertolkt door David Harbour, Winona Ryder, Finn Wolfhard, Millie Bobby Brown, Gaten Matarazzo, Natalia Dyer, Charlie Heaton, Caleb McLaughlin, Matthew Modine en Cara Buono. Noah Schnapp en Joe Keery hebben terugkerende rollen in de serie.

Trailer

Hieronder vind je de bekendmaking van het datum waarop Stranger Things seizoen 3 op Netflix verschijnt.

Stranger Things Netflix Seizoen 3

Zoek je het volledige online aanbod van alle streamingdiensten in Nederland? Klik dan hier!