Flinke domper: seizoen 4 van ‘Stranger Things’ komt pas in 2022 naar Netflix

We wachten inmiddels al dik 2 jaar tot de lancering van het vervolgseizoen van de razend populaire Stranger Things, maar we zullen helaas nog wat langer moeten wachten. Pas vanaf 2022 zal het vierde seizoen van Stranger Things op Netflix te zien zijn, liet de streamingdienst in een tweet weten. Dat is een stuk later dan waar veel fans op hadden gehoopt.

Netflix laat weten dat we nog tot 2022 moeten wachten voor de komst van Stranger Things seizoen 4

Het is inmiddels alweer ruim 2 jaar geleden dat het derde seizoen van Stranger Things in première ging. Veel fans keken dan ook halsreikend uit naar een lancering van het vervolgseizoen in 2021, maar helaas zullen we nog even moeten wachten.

Netflix liet namelijk begin augustus in een tweet weten dat het nog wel even zou duren tot Stranger Things seizoen 4 live zou gaan. Het zal pas in 2022 zijn en een exacte datum is nog niet bekend. Ergens tussen 1 januari en 31 december dus, meer kunnen we er helaas nog niet over zeggen…

Fans zijn teleurgesteld op de late release

Via social media laten kijkers weten het jammer te vinden dat het nog zo lang gaat duren. Gekscherend laten ze weten dat de acteurs in de show pijn aan hun rug zullen hebben en gefaalde huwelijken tegen de tijd dat we ze weer op het scherm zullen zien.

Eerste beelden van Stranger Things seizoen 4 zijn al wel gedeeld door Netflix

Eerder werden ook door Netflix alvast wat teasers van Stranger Things seizoen 4 gedeeld om de wachttijd wat korter te laten voelen. Een officiële trailer is er dus helaas nog niet, maar wel alvast wat kijkvoer om in de stemming te komen.

Verhaal en details van de Netflix-serie ‘Stranger Things’

Stranger Things speelt zich af in het fictionele plattelandsplaatsje Hawkins in Indiana in het begin van de jaren ’80. Het nabij gelegen Hawkins National Laboratory doet ogenschijnlijk wetenschappelijk onderzoek voor het United States Department of Energy. In het geheim doet het echter experimenten naar het paranormale en bovenmenselijke. Onder andere worden er testen gedaan op mensen. Ze hebben een portaal gecreëerd naar een andere dimensie die ‘The Upside Down’ heet. De invloed van The Upside Down begint onwetende bewoners van Hawkins te beïnvloeden op rampspoedige manieren.

Jaar: 2016
Soort: Serie
Duur: 4 seizoenen
Taal: Engels
Categorie: Drama, Fantasy, Horror
Makers: Matt Duffer, Ross Duffer
Cast: Winona Ryder, David Harbour, Finn Wolfhard, Millie Bobby Brown, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Natalia Dyer, Charlie Heaton, Joe Keery
Kijken: Bekijk direct op Netflix