Waar kan ik de serie Stranger Things (2016) online kijken?

Er komen ontzettend veel vragen bij ons binnen die gaan over het kijken van de serie Stranger Things uit 2016. De seizoenen van de serie behaalden tot dusver een 8.8 uit 10 op IMDb en film- en serieliefhebbers streamen hem graag online.

In dit artikel geven wij aan of de afleveringen van deze serie op het moment van schrijven te bekijken zijn op streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, Videoland, Disney+ of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je Stranger Things uit 2016 online kijken?

Netflix: Deze titel is te bekijken op Netflix. Ga direct naar de serie op Netflix.

Verhaal van Stranger Things (2016)

Wanneer een jonge jongen verdwijnt, moeten zijn moeder, een politiechef en zijn vrienden de confrontatie aangaan met angstaanjagende bovennatuurlijke krachten om hem terug te krijgen.

Streaming informatie over de serie

Jaar: 2016
Categorie: Drama, Fantasy, Horror
Makers: Matt Duffer, Ross Duffer
Cast: Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Winona Ryder
IMDb: 8.8 uit 10 op IMDb
Trailer: Bekijk via YouTube
Bestel: Bestel via Bol.com

Benieuwd naar meer nieuws en streaming mogelijkheden van deze titel? Hier vind je alle informatie over de serie op Streamwijzer.

Wij zijn gek op het streamen van films, series, sport, podcasts en luisterboeken. Jij ook? Volg ons dan via onze website en social media kanalen voor het laatste nieuws over de beste content op de streamingdiensten in Nederland.