Animatiefilm ‘Strange World’ is nu te huur op Pathé Thuis

Eind vorig jaar was Strange World nog te bewonderen op het witte doek en nu is hij al te streamen bij Pathé Thuis. De streamingdienst had de animatiefilm eerder al toegevoegd om te kopen, maar vanaf vandaag (maandag 6 februari) kun je hem bij de streamingdienst ook voor een lagere prijs huren. De film komt van de makers van Frozen en Encanto en is hierdoor zeker een aanrader voor jong en oud.

→ Meld je nu gratis aan bij Pathé Thuis en kijk je eerste film met tot 60% korting ✅

Hier gaat ‘Strange World’ over

De animatiefilm Strange World draait om de legendarische Clades, een familie van ontdekkingsreizigers die keer op keer zoeken naar onbekende landen. Ook nu maken ze weer een gevaarlijke reis, waarbij ze getart worden door fantasierijke wezens maar het vooral hun geruzie is dat voor problemen zorgt. Zullen ze ooit aankomen op hun bestemming?

Volgens regisseur Don Hall, die eerder onder meer Raya and the Last Dragon maakte, is Strange World geïnspireerd op klassieke avonturenverhalen. Drie generaties moeten hun verschillen onderling zien te overwinnen en ondertussen ook een vreemde en vijandige wereld verkennen. De stemcast wordt aangevoerd door Jake Gyllenhaal (Spider-Man: Far From Home), met andere belangrijke rollen voor Lucy Liu (Kill Bill), Gabrielle Union (Bring It On) en Dennis Quaid (The Day After Tomorrow).

‘Strange World’ is sinds 6 februari te huur bij Pathé Thuis

Vanaf maandag 6 februari is het mogelijk om Strange World te huren bij Pathé Thuis. Eerder bood de TVOD-streamingdienst de film al aan als koopfilm (voor €15,99), nu kun je hem ook voor een lagere prijs bekijken (voor €4,99). Als je een film koopt, blijft deze voor altijd in je bibliotheek staan en kun je hem keer op keer opnieuw bekijken. Bij huren heb je 30 dagen de tijd om te beginnen met kijken. Na 48 uur verdwijnt de film vervolgens uit je bibliotheek.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films op Pathé Thuis maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Pathé Thuis zullen verschijnen.

Meer informatie over de film

Strange World introduceert een legendarische familie van ontdekkingsreizigers: de familie Clade. Ze proberen een weg te vinden in een onbekende, mysterieuze wereld waar gevaar op de loer. Ze krijgen hierbij gezelschap van een eigenzinnige klodder, een driepotige hond en een hele reeks vraatzuchtige wezens.

TitelStrange World
Jaar2022
SoortFilm
Duur1 uur en 41 minuten
TaalEngels
CategorieAnimatie, Avontuur, Familiefilm
RegisseurDon Hall
CastJake Gyllenhaal (stem), Dennis Quaid (stem), Jaboukie Young-White (stem), Lucy Liu (stem)

Synopsis: The Walt Disney Company

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.