Waar kun je de film ‘Strange World’ (2022) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Strange World (2022) online kijken kunnen. Deze nieuwe animatiefilm van Disney draait om de legendarische Clades, een familie van ontdekkingsreizigers. Hun laatste missie lijkt fout te lopen door hun meningsverschillen. In dit artikel geven wij aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘Strange World’ (2022) online kijken?

Strange World is vanaf 23 november 2022 in de Nederlandse bioscopen te zien. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem online kunt kijken.

✅ Disney+➡️ Ga direct naar Strange World bij Disney+. De streamingdienst van The Walt Disney Company heeft de film op 23 december 2022, precies een maand na de bioscooppremière, toegevoegd aan haar aanbod.
✅ Pathé Thuis➡️ Ga direct naar Strange World bij Pathé Thuis. Ook bij deze film is de streamingdienst sinds 23 december te zien. Je kunt hem huren en kopen. En als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ HBO MaxMomenteel kun je deze film niet kijken bij HBO Max.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is Strange World nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Strange World’ (2022)

Strange World introduceert een legendarische familie van ontdekkingsreizigers: de familie Clade. Ze proberen een weg te vinden in een onbekende, mysterieuze wereld waar gevaar op de loer. Ze krijgen hierbij gezelschap van een eigenzinnige klodder, een driepotige hond en een hele reeks vraatzuchtige wezens.

Streaming informatie over de film

TitelStrange World
Jaar2022
SoortFilm
Duur1 uur en 41 minuten
TaalEngels
CategorieAnimatie, Avontuur, Familiefilm
RegisseurDon Hall
CastJake Gyllenhaal (stem), Dennis Quaid (stem), Jaboukie Young-White (stem), Lucy Liu (stem)

Synopsis: The Walt Disney Company

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.