Waar kun je de film ‘De Storm’ (2009) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film De Storm (2009) online kijken kunnen. Deze film speelt zich af in 1953 en draait om de heftige storm die ervoor zorgde dat de dijken in Zeeland op meerdere plaatsen braken. In dit artikel geven wij aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘De Storm’ (2009) online kijken?

De Storm is een film uit 2009. Onlangs werd deze film op televisie uitgezonden, maar is het mogelijk om hem nog te zien als je de uitzending gemist hebt? Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem momenteel online kunt kijken.

NLZIET➡️ Bekijk direct De Storm bij NLZIET. De Storm werd op 31 januari 2023 uitgezonden op tv, precies zeventig jaar na de ramp. Daarom is de film nu terug te kijken bij NLZIET via NPO Plus.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+De Storm is niet te zien bij Disney+.
⛔️ HBO MaxMomenteel kun je deze film niet kijken bij HBO Max.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ Pathé ThuisHoewel deze streamingdienst de nieuwste films vaak als eerste toevoegt aan haar aanbod, is De Storm hier niet te vinden.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is De Storm nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘De Storm’ (2009)

Tijdens de verwoestende overstroming van de Noordzee in 1953 zoeken een jonge vrouw en een marineofficier naar haar verloren zoontje.

Streaming informatie over de film

TitelDe Storm
Jaar2009
SoortFilm
Duur1 uur en 36 minuten
TaalNederlands
CategorieDrama
RegisseurBen Sombogaart
CastSylvia Hoeks, Barry Atsma, Dirk Roofthooft, Monic Hendrickx, Elsa May Averill, Katja Herbers, Lottie Hellingman, Bas Keijzer

Synopsis: Universal Pictures
Afbeelding ter illustratie

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.