Sterven in de Spits (11 februari 2022) | Snobcast | Aflevering S01E01

Er is een nieuwe titel in het podcastlandschap verschenen, want Jort Kelder en Yvo van Regteren Altena zijn van start gegaan met hun eigen Snobcast. Op vrijdag 11 februari verscheen ‘Sterven in de Spits’ online, de 1e episode van seizoen 1 van de snobistische podcast. Onder andere te beluisteren op Podimo, de nieuwe streamingdienst voor podcasts en audioboeken.

Aflevering 1 van de Snobcast seizoen 1: ‘Sterven in de Spits’ op vrijdag 11 februari 2022

Al en kwart eeuw spannen we ons vergeefs in de lagelanders gevoel voor verfijning en aandacht voor detail bij te brengen. Met hernieuwde hoop zetten we die heilloze missie voort. Echter, ditmaal knallen we het rechtstreeks je gehoorgang in. Om een comeback van het kantoorleven te bezweren, maken we in deze aflevering een diepe buiging voor een Italiaanse playboy die nog vóór de ochtendspits sneuvelde op het stuur van zijn Ferrari. Als tegemoetkoming luisteren we braaf naar de beats van Boef en zijn matties uit de banlieue. Het snobject in deze aflevering betreft een Bentley-ski van steen, in de rubriek Snobvoeding vraagt Yvo zich af wat een weekend is. We staken de aflevering met een verlossende zucht.

Meer informatie: dit is de Snobcast van Tonny Media met Jort Kelder en Yvo van Regteren Altena

Welkom aan boord bij de avonturen van Jort Kelder en Yvo van Regteren Altena, waarin zij het grauwe heden verwisselen voor het nostalgische toen. Stoorzender tegen het egalitaire, geste aan de exuberantie en ode aan mannen die de bocht uitvliegen.


Afbeelding & Tekst: Tonny Media