Wie is de stem achter ‘B&B Vol Liefde’?

We kunnen ons deze zomer verheugen op een nieuw seizoen van B&B Vol Liefde. Opnieuw gaan acht B&B-eigenaren het avontuur aan op zoek naar hun grote liefde. Zoals altijd wordt het programma door middel van een voice-over aan elkaar gepraat. Maar wie is eigenlijk de stem die we horen tijdens B&B Vol Liefde?

Ga direct naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

Welke stem gaat er schuil achter ‘B&B Vol Liefde’?

Tijdens B&B Vol Liefde komt er geen presentator aan te pas. Het programma wordt namelijk aan elkaar gepraat door middel van een voice-over. Deze stem is iedere aflevering te horen en praat ons bij over alle nieuwtjes rondom de B&B-eigenaren. Maar wie gaat er schuil achter deze stem? Daarvoor moeten we bij Jeroen Kijk in de Vegte zijn. Je kunt hem kennen als presentator en radio-dj, maar ook als de Mol tijdens het jubileumseizoen van Wie Is De Mol. Daarnaast hoor je hem ook als voice-over tijdens het programma RTL Boulevard.

Op welke datum is ‘B&B Vol Liefde’ in 2024 op tv te zien

We konden ons al maandenlang verheugen op het nieuwe seizoen van B&B Vol Liefde. Op 14 december 2023 werden namelijk alle potentiële kandidaten bekendgemaakt. In B&B Vol Liefde: De Aftrap ging presentator Art Rooijakkers langs bij de B&B-eigenaren van volgend seizoen. Van deze elf deelnemers, worden er aankomende zomer uiteindelijk acht tijdens hun liefdesavontuur gevolgd.

Maar wanneer verschijnt de eerste aflevering in 2024 op tv? Goed nieuws, want RTL heeft recent bekendgemaakt wanneer we weer kunnen genieten van alle nieuwe afleveringen. Op maandag 15 juli 2024 is het zover: dan verschijnt de eerste aflevering van B&B Vol Liefde op tv. Vanaf deze datum kun je iedere maandag tot en met donderdag om 20:30 uur op RTL 4 klaar zitten voor een nieuwe aflevering. En er is meer goed nieuws, want dit jaar kunnen we niet zeven maar negen weken genieten van het populaire programma.

Meer informatie over het programma

Vrijgezelle eigenaren van een bed and breakfast ( B&B ) verspreid over Europa gaan op zoek naar de liefde van hun leven. Welke Nederlandse partner durft over de grens te kijken en maakt het avontuur van deze eigenaren compleet?

TitelB&B Vol Liefde
Jaar2021-
SoortSerie
Duur4 seizoenen
TaalNederlands
CategorieReality

Synopsis: NLZIET

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.