‘Station 19’ seizoen 6 is nú te bingen op Disney+

Disney+ verrast fans van Station 19 vandaag, want zonder aankondiging hebben ze ineens het complete zesde seizoen van de populaire serie aan het aanbod toegevoegd. Je kunt alle achttien afleveringen nú bingen.

→ Meld je nu aan bij Disney+ en krijg ruim 16% korting om naar alle films en series van Pixar, Star, Marvel, National Geographic, Star Wars en Disney te kijken ✅

Dit kun je verwachten van ‘Station 19’ seizoen 6

Het zesde seizoen van Station 19 trapt direct ontzettend spannend af. Er raast een tornado over de stad en het team vertrekt naar een huis waar een boom op gevallen is. Onder het puin doen ze een schokkende ontdekking. Ondertussen hebben de brandweerlieden al zes maanden niks van Jack Gibson gehoord, die aan het einde van seizoen 5 natuurlijk vertrok om zijn pleeggezin op te zoeken.

Alle bekende gezichten uit de vorige seizoenen ga je ook in deze reeks afleveringen weer terugzien. Disney+ heeft vandaag onverwachts het hele seizoen live gezet. Het zijn achttien episodes van ongeveer drie kwartier per stuk, dus je hebt heel wat te bingen.

Ook seizoen 7 is al aangekondigd

Je kunt met seizoen 6 dus wel even vooruit, maar mocht je snel uitgekeken zijn, dan hebben we goed nieuws. Ook een zevende seizoen is nu namelijk al aangekondigd. We hoeven het team dus nog niet te verlaten en hebben nog wat om naar uit te kijken. Helaas kunnen we hier niet alleen maar leuke berichten brengen, want de serie is gecanceld. Dat betekent dat het na seizoen 7 stopt en je dus niet meer op een achtste seizoen hoeft te rekenen.

Wanneer je seizoen 7 kunt kijken, is nog niet bekend. In Amerika zijn de afleveringen vanaf maart 2024 te zien, maar de ervaring leert dat we er in Nederland wat langer op moeten wachten. Uiteraard houden we je op de hoogte van de laatste nieuwtjes via je mail en onze social media-kanalen.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Disney+ elke maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Disney+ zullen verschijnen.

Meer informatie over de serie

Een groep heldhaftige brandweermannen van kazerne 19 in Seattle – van de commandeur tot de nieuwste rekruut – riskeert leven en hart tijdens en na hun dienst. Deze dappere mannen en vrouwen zijn net familie, letterlijk en figuurlijk, en samen zetten ze hun eigen leven op het spel als hulpverleners die anderen redden.

TitelStation 19
SoortSerie
Jaar2018-
Duur6 seizoenen
TaalEngels
CategorieRomantiek, Drama
IMDb6,9 uit 16.000 stemmen
MakerStacy McKee
CastJaina Lee Ortiz, Jason George, Grey Damon, Barrett Doss, Alberto Frezza, Jay Hayden

Synopsis: The Walt Disney Company

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.