Waar kun je ‘Stars on Stage’ online terugkijken als je de uitzending gemist hebt?

In januari 2024 verscheen er een nieuw programma op de Nederlandse tv, Stars on Stage. Onder leiding van presentatoren Jamai Loman en Buddy Vedder worden acht bekende Nederlanders opgeleid tot musicalsterren. Iedere week geven ze een spetterend optreden. De eerste afleveringen zijn inmiddels op tv verschenen, maar wat nou als je de uitzending gemist hebt? Gelukkig kun je alle afleveringen nog online terugkijken. In dit artikel geven wij aan of dit programma op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals NLZIETNetflixViaplayAmazon Prime VideoDisney+HBO MaxVideoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Ga nu naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

Waar kun je het tv-programma ‘Stars on Stage’ online kijken?

Wekelijks wordt op vrijdag bij RTL 4 om 20:00 uur het programma Stars on Stage uitgezonden op tv. In de onderstaande tabel vind je meer informatie over de streamingmogelijkheden.

✅ NLZIET➡️ Ga meteen naar Stars on Stage bij NLZIET. Omdat het programma op tv wordt uitgezonden, is het mogelijk om alle afleveringen online via NLZIET terug te kijken. Je kunt een abonnement nu 14 dagen gratis uitproberen.
⛔️ Amazon Prime VideoMet een abonnement bij Amazons streamingdienst Prime Video kun je op het moment van schrijven niet dit programma zien.
⛔️ Disney+Momenteel kun je dit programma niet kijken bij Disney+.
⛔️ HBO MaxDeze nieuwe videodienst heeft Stars on Stage niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixDit tv-programma is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de titel nu niet te zien.
✔️ VideolandRTL is eigenaar van Videoland, waardoor het programma ook op deze streamingdienst terug te kijken is. Wel goed om te weten: de afleveringen komen hier een dagje later, dus op de zaterdagen.

Verhaal van ‘Stars on Stage’

Bekende Nederlanders gaan de uitdaging aan om te worden opgeleid tot musicalster. Elke week beoordeelt een deskundige groep recensenten hun optredens. Vaste gezichten Albert Verlinde en Paul de Leeuw worden hierin bijgestaan door twee wekelijks wisselende grote namen uit het musicalvak. De deelnemers concurreren om de beste recensies en elke week moet iemand het toneel verlaten.

Streaming informatie over de serie

TitelStars on Stage
Jaar2024-
SoortSerie
Duur1 seizoen
TaalNederlands
CategorieSpelshow
KandidatenLisa Loeb, Glen Faria, Emma Heesters, Michel Mulder, Susanna Klibansky, Gerard Joling, Sylvia Geersen, John de Bever
PresentatorJamai Loman, Buddy Vedder

Synopsis: NLZIET

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.