Star Wars-animatieserie ‘The Bad Bad’ officieel verlengd met seizoen 2 door Disney+

De nieuwste Star Wars-serie op Disney+ trekt blijkbaar goede kijkcijfers, want Disney+ heeft laten weten dat er een vervolgseizoen van The Bad Batch in de pijplijn zit. Wat weten we tot nu toe over het nieuws, de trailer en de datum van Star Wars: The Bad Batch seizoen 2 op Disney Plus?

Ga direct naar Disney+ om naar alle films en series van Disney, Pixar, Star, Marvel, National Geographic en Star Wars te kijken ✅

Waar gaat het verhaal van Star Wars: The Bad Batch over?

Star Wars: The Bad Batch vertelt hoe de Bad Batch-eenheid – een elitetroep van experimentele klonen die genetisch verschillen van de klonen in het leger van de Republiek – voet aan de grond krijgt in een melkwegstelsel dat na de Clone Wars een transformatie ondergaat. De leden van de Bad Batch, voor het eerst gezien in Star Wars: The Clone Wars, bezitten elk uitzonderlijke vaardigheden die hen tot buitengewone soldaten maken.

Jaar: 2021
Soort: Serie
Duur: 1 seizoen
Categorie: Animatie, Actie, Avontuur
IMDb: 8,2 uit 14.000 stemmen
Makers: Jennifer Corbett, Dave Filoni
Cast: Ming-Na Wen, Dee Bradley Baker, Ness Bautista
Kijken: Bekijk direct bij Disney+

Wanneer komt Star Wars: The Bad Batch seizoen 2 op Disney Plus Nederland?

Op donderdag 5 augustus kwam het Twitter-account van The Bad Batch met wel heel goed nieuws: er komt officieel een tweede seizoen aan!

In een tweet lieten de makers weten: “#TheBadBatch keert terug voor een tweede seizoen in 2022. Bereid je voor op de tweedelige finale van seizoen 1 die morgen van start gaat, alleen op @DisneyPlus. Een exacte datum is nog niet bekend, maar de lancering zal dus ergens in 2022 zijn.

Verder liet Disney in een persbericht weten dat ook Michael Paull, de President van Disney+, graag iets over de verlenging wilde vertellen: “Fans hebben enthousiast de actie en het drama van “Star Wars: The Bad Batch” omarmd, en we zijn verheugd om te zien hoe het Star Wars geanimeerde universum zich blijft uitbreiden op Disney+. Als de toegewijde streaming thuisbasis voor de Star Wars-franchise, kunnen we niet wachten op het tweede seizoen van deze fan-favoriete animatieserie.”

Komt er een Star Wars: The Bad Batch seizoen 3 of is S2 het laatste seizoen van de serie?

Jammer genoeg weten we momenteel nog niet of er ook nog een derde seizoen van Star Wars: The Bad Batch komt, omdat ook de komst van deel 2 pas net officieel bevestigd is. Zodra hier meer over bekend is, zal het nieuws op deze pagina bekendgemaakt worden.

Welke teaser of trailer is er van Star Wars: The Bad Batch seizoen 2?

Op het moment van schrijven zijn er nog geen beelden van een mogelijk tweede seizoen, maar je kunt wel alvast opwarmen met de trailer van deel 1 van de Star Wars-serie.