Wanneer komt ‘Star Trek: Strange New Worlds’ seizoen 3 op SkyShowtime?

Alle Star Trek-liefhebbers verzamelden zich in juni op SkyShowtime om het splinternieuwe tweede seizoen van Star Trek: Strange New Worlds te bekijken. Maar is het na de seizoensfinale op 18 augustus gedaan met de serie of kunnen we nog meer verwachten? Oftewel: komt er een Star Trek: Strange New Worlds seizoen 3 op SkyShowtime? En wanneer dan? In dit artikel delen we alles met je wat we tot nu toe weten.

Ga nu naar SkyShowtime en kijk 7 dagen gratis naar allerlei films en series van Universal, DreamWorks, Sky, Peacock, Nickelodeon, Showtime, Paramount en meer ✅

Komt er een ‘Star Trek: Strange New Worlds’ seizoen 3?

We hoeven nog geen gedag te zeggen tegen de U.S.S. Enterprise, want Star Trek: Strange New Worlds is nu al verlengd met een derde seizoen. Terwijl seizoen 2 pas net afgelopen is, kunnen we ons dus ook al opmaken voor de terugkeer van de populaire serie.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op SkyShowtime elke maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op SkyShowtime zullen verschijnen.

Wanneer komt ‘Star Trek: Strange New Worlds’ seizoen 3 op SkyShowtime?

Op dit moment is het nog niet bekend wanneer het derde seizoen van Star Trek: Strange New Worlds verwacht wordt. Uiteraard houden we je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en hoor je het direct van ons via je mail en onze social media-kanalen als de streamingdienst meer informatie met ons deelt.

Star Trek: Strange New Worlds | Season 2 | Official Trailer | SkyShowtime

Waar gaat het verhaal van ‘Star Trek: Strange New Worlds’ over?

Voordat de bekende Captain Kirk de leiding had over de USS Enterprise, stond Captain Pike aan het roer van het Starfleet-schip. Samen met wetenschapsofficier Spock en Number One verkennen ze nieuwe werelden in de ruimte.

TitelStar Trek: Strange New Worlds
Jaar2022-
SoortSerie
Duur3 seizoenen
TaalEngels
CategorieSciencefiction, Avontuur
IMDb8,2 uit 33.000 stemmen
MakersAkiva Goldsman, Alex Kurtzman, Jenny Lumet
CastAnson Mount, Rebecca Romijn, Ethan Peck

Synopsis: SkyShowtime

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.