Dit is wanneer het tweede seizoen van ‘Star Trek: Strange New Worlds’ te zien is

Het Star Trek-universum breidt zich steeds verder uit. Zo verscheen in 2022 de serie Star Trek: Strange New Worlds en staat het tweede seizoen daarvan binnenkort ook alweer op het programma. SkyShowtime heeft nu eindelijk met ons gedeeld wanneer het zover is: de nieuwe afleveringen zullen heel snel al te zien zijn.

Ga nu naar SkyShowtime en kijk 7 dagen gratis naar allerlei films en series van Universal, DreamWorks, Sky, Peacock, Nickelodeon, Showtime, Paramount en meer ✅

Seizoen 2 van ‘Star Trek: Strange New Worlds’ komt in juni

In 2022 verscheen het eerste seizoen van Star Trek: Strange New Worlds en over een paar weken staan de nieuwe afleveringen alweer op het programma. SkyShowtime heeft onlangs laten weten wanneer het zover is. De datum die je in je agenda kunt omcirkelen is vrijdag 16 juni.

Dit is dus één dagje later dan men in Amerika naar de serie kan kijken, want daar wordt de eerste aflevering van seizoen 2 op 15 juni aan het aanbod van de streamingdienst Paramount+ toegevoegd.

Dit kunnen we verwachten van het tweede seizoen

Er zijn nog niet heel veel details over het tweede seizoen naar buiten gebracht, maar we weten wel dat Captain Christopher Pike, Spock en Number One uiteraard allemaal weer terugkeren. Bovendien heeft SkyShowtime al laten weten dat Paul Wesley een comeback maakt in een speciale gastrol als James T. Kirk. Tot slot is bekend dat er een speciale gecombineerde aflevering zal zijn met zowel live-actie als animatie, als een crossover met de serie Star Trek: Lower Decks. Een leuk uitstapje voor de fans!

In een interview met The Hollywood Reporter heeft co-creator Akiva Goldsman bovendien aangekondigd dat de nieuwe afleveringen “grootser en beter” worden dan we van seizoen 1 gewend zijn. Dat belooft veel goeds! Hopelijk valt het tweede seizoen dan ook net zo in de smaak als het eerste, want die werd erg enthousiast ontvangen. Zo krijgt de serie op IMDb een grandioos cijfer van een 8,2 (uit 35.000 stemmen) en op Rotten Tomatoes zelfs een score op de Average Tomatometer van maar liefst 99%.

Meer informatie over ‘Star Trek: Strange New Worlds’

Voordat de bekende Captain Kirk de leiding had over de USS Enterprise, stond Captain Pike aan het roer van het Starfleet-schip. Samen met wetenschapsofficier Spock en Number One verkennen ze nieuwe werelden in de ruimte.

TitelStar Trek: Strange New Worlds
Jaar2022-
SoortSerie
Duur2 seizoenen
TaalEngels
CategorieSciencefiction, Avontuur
IMDb8,2 uit 33.000 stemmen
MakersAkiva Goldsman, Alex Kurtzman, Jenny Lumet
CastAnson Mount, Rebecca Romijn, Ethan Peck

Synopsis: SkyShowtime

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.