Wanneer komt ‘Star Trek: Discovery’ seizoen 6 op SkyShowtime?

Alle beschikbare seizoenen van Star Trek: Discovery zijn inmiddels op SkyShowtime te vinden. In maart verschenen seizoen 1 t/m 4, sinds 5 april wordt er wekelijks een aflevering van seizoen 5 toegevoegd. Maar hoe zit het met de toekomst van de populaire serie? Komt er een Star Trek Discovery seizoen 6? En wanneer dan? In dit artikel delen we alles met je wat we tot nu toe weten.

Ga nu naar SkyShowtime en kijk 7 dagen gratis naar allerlei films en series van Universal, DreamWorks, Sky, Peacock, Nickelodeon, Showtime, Paramount en meer ✅

Komt er een ‘Star Trek: Discovery’ seizoen 6?

Seizoen 5 van Star Trek: Discovery is sinds vrijdag 5 april wekelijks te zien op SkyShowtime. Het is belangrijk om extra van dit seizoen te genieten, want er komt helaas geen zesde seizen. Dit heeft CBS Studios, de maker van de serie, besloten. Met de tien afleveringen van S5 en een totaal van 65 episodes op de teller, komt Star Trek: Discovery dus voorgoed tot een einde. Let wel: het vijfde seizoen telt minder afleveringen dan de vier eerdere seizoenen.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op SkyShowtime elke maand. Ook houden we je altijd op de hoogte via je mail en onze social media-kanalen.

Uitzendschema seizoen 5

Op dit moment weten we dus al dat er geen zesde seizoen meer gaat komen. Sinds vrijdag 5 april kijk je naar seizoen 5 op SkyShowtime, waar iedere week een aflevering toegevoegd wordt. Al met al levert dit het volgende uitzendschema op.

AfleveringTitelWeekdagDatum
1“Red Directive”Vrijdag5 april 2024
2“Under the Twin Moons”Vrijdag12 april 2024
3“Jinaal”Vrijdag19 april 2024
4“Face the Strange”Vrijdag26 april 2024
5“Mirrors”Vrijdag3 mei 2024
6“Whistlespeak”Vrijdag10 mei 2024
7“Erigah”Vrijdag17 mei 2024
8“Labyrinths”Vrijdag24 mei 2024
9“Lagrange Point”Vrijdag31 mei 2024
10“Life, Itself”Vrijdag7 juni 2024

Verhaal en trailer van ‘Star Trek: Discovery’

Het liefdesverhaal van Rick Grimes en Michonne werd veranderd door een veranderde wereld. Ze werden uit elkaar gehouden door afstand. Door een onstuitbare kracht. Kunnen ze elkaar (en wie ze waren) vinden in een wereld die anders is dan ze ooit gezien hebben?


Synopsis: SkyShowtime

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.