Komt er een seizoen 2 van ‘De Stamhouder’?

Op 2 januari 2023 ging de gloednieuwe serie De Stamhouder van start op NPO 1. Met meer dan een miljoen mensen die naar de eerste aflevering keken en een hele hoop positieve reacties was het niet gek dat er snel vragen kwamen over een vervolg. Omdat ook wij merken dat veel mensen hier benieuwd naar zijn, beantwoorden we in dit artikel de vraag: komt er een De Stamhouder seizoen 2?

Komt er een ‘De Stamhouder’ seizoen 2?

Op dit moment is het helaas nog niet bekend of er een tweede seizoen van De Stamhouder gemaakt zal worden. Aangezien de serie gebaseerd is op het boek De Stamhouder van Alexander Münninghoff en dit een afgesloten verhaal bevat, lijkt de kans op extra afleveringen niet heel groot. Toch kan de omroep natuurlijk altijd anders beslissen. Daarom laten we het uiteraard direct via je mail weten zodra we meer (officiële) informatie over een mogelijk tweede seizoen krijgen.

De stamhouder - TRAILER | AVROTROS | NPO Start

Waar gaat het verhaal van ‘De Stamhouder’ over?

Wanneer de 25-jarige Alexander verliefd wordt op de vrijgevochten Ellen, confronteert zij hem met het verdrongen oorlogsverleden van zijn familie. De aangrijpende, soms wanhopige zoektocht naar begrip en verzoening met zijn vader en verloren gewaande moeder begint.

TitelDe Stamhouder
Jaar2023
SoortSerie
Duur1 seizoen, 8 afleveringen
TaalNederlands
CategorieDrama
CastSallie Harmsen, Robert de Hoog, Gijs Scholten van Aschat, Marcel Hensema, Coen Bril, Matthijs van de Sande Bakhuyzen

Veelgestelde vragen

  • Komt er een seizoen 2 van ‘De Stamhouder’?

    Op dit moment is het nog niet bekend of er een tweede seizoen van De Stamhouder gemaakt wordt. Uiteraard laten wij de laatste nieuwtjes altijd weten via je mail.

  • Waar kun je ‘De Stamhouder’ online kijken?

    De Stamhouder wordt iedere zondag uitgezonden op NPO1, maar is ook nu al volledig vooruit te kijken bij de streamingdienst NLZIET.


Synopsis: NLZIET

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.