Waar kun je de serie ‘De Stamhouder’ (2023) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de serie De Stamhouder (2023) online kijken kunnen. Deze gloednieuwe dramaserie met Sallie Harmsen, Matthijs van de Sande Bakhuyzen en Robert de Hoog vertelt het waargebeurde verhaal van Alexander Münninghoff, gebaseerd op zijn gelijknamige roman. In dit artikel geven wij aan of deze serie op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals NLZIET, Netflix, Viaplay, Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Ga nu naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

Waar kun je de serie ‘De Stamhouder’ (2023) online kijken?

Dit programma is sinds zondag 1 januari 2023 te streamen in Nederland. Op die dag ging ook de eerste aflevering op televisie in première en die werd met veel enthousiasme door kijkers ontvangen. Naast de uitzendingen op televisie kun je nu al alle acht afleveringen online vooruitkijken. In de onderstaande tabel vind je welke streamingdiensten De Stamhouder momenteel wel en niet in het aanbod opgenomen hebben.

✅ NLZIET➡️ Ga meteen naar De Stamhouder bij NLZIET. De serie is hier elke zondag live te zien via de NPO, maar je kunt ook nu al alle 8 afleveringen reclamevrij vooruitkijken. Je kunt nu 14 dagen gratis kijken.
⛔️ Amazon Prime VideoMet een abonnement bij Amazons streamingdienst Prime Video kun je deze serie op het moment van schrijven niet zien.
⛔️ Disney+Momenteel kun je deze serie niet kijken bij Disney+.
⛔️ HBO MaxDeze nieuwe videodienst heeft de serie niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixDeze serie is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de titel nu niet te zien.
⛔️ VideolandRTL is eigenaar van Videoland, maar niet de maker van De Stamhouder. Daarom kun je de serie er niet kijken.

Verhaal en trailer van ‘De Stamhouder’ (2023)

Wanneer de 25-jarige Alexander verliefd wordt op de vrijgevochten Ellen, confronteert zij hem met het verdrongen oorlogsverleden van zijn familie. De aangrijpende, soms wanhopige zoektocht naar begrip en verzoening met zijn vader en verloren gewaande moeder begint. Momenteel is nog niet bekend of er ook een tweede seizoen van de serie zal volgen.

De stamhouder - TRAILER | AVROTROS | NPO Start

Streaming informatie over de serie

TitelDe Stamhouder
Jaar2023
SoortSerie
Duur1 seizoen, 8 afleveringen
TaalNederlands
CategorieDrama
CastSallie Harmsen, Robert de Hoog, Gijs Scholten van Aschat, Marcel Hensema, Coen Bril, Matthijs van de Sande Bakhuyzen

Synopsis: NLZIET

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.