Staat of komt ‘Oppenheimer’ (2023) op HBO Max?

Een van de beste films van 2023 is zonder twijfel Oppenheimer. De film had een knallende start in de bioscoop en doet het ook op het kleine scherm goed. Maar veel mensen vragen zich af of Oppenheimer op HBO Max komt. En waar kun je de film anders online kijken? In dit artikel delen we alles wat we tot nu toe weten.

Staat of komt ‘Oppenheimer’ op HBO Max?

Oppenheimer schitterde vorig jaar, in juli, op het witte doek. Het verhaal draait om J. Robert Oppenheimer, de vader van de atoombom. Hij ontwikkelde tijdens het Manhattan Project een nieuw wapen dat de manier van oorlogsvoeren voor altijd zou veranderen. Maar kun je deze film eigenlijk ook nog een keer op HBO Max verwachten?

Helaas is het op dit moment nog niet bekend of de paarse streamingdienst de uitzendrechten van de biopic bemachtigd heeft—of dit überhaupt van plan is. Uiteraard hoor je het direct van ons via je mail en onze social media-kanalen als dit verandert en de film wel naar HBO Max komt.

Waar kun je ‘Oppenheimer’ online kijken?

Oppenheimer is voorlopig dus nog niet op Netflix te vinden, maar kun je hem wel ergens anders online kijken? En waar dan? Hieronder laten we de meest recente informatie zien.

✅ Pathé Thuis➡️ Ga meteen naar Oppenheimer bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegde de film in november toe aan zijn aanbod. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
SkyShowtime➡️ Ga meteen naar Oppenheimer bij SkyShowtime. De streamingdienst voegde de film op donderdag 21 maart 2024 toe aan het aanbod, dus vanaf nu kun je hem ook zonder aanvullende kosten streamen.
⛔️ Disney+Disney+ heeft Oppenheimer niet in haar aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxOppenheimer is momenteel niet te streamen bij HBO Max.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de film nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Meer informatie over de film

Oppenheimer, geschreven en geregisseerd door Christopher Nolan, is een met IMAX-camera’s gedraaide epische thriller die het fascinerende verhaal vertelt van de raadselachtige man die om de wereld te redden het risico moet nemen dat deze wordt verwoest.

TitelOppenheimer
Jaar2023
SoortFilm
Duur3 uur
TaalEngels
CategorieThriller, Drama, Biografisch
RegisseurChristopher Nolan
CastCillian Murphy, Emily Blunt, Matt Damon, Robert Downey Jr., Florence Pugh, Benny Safdie, Michael Angarano, Josh Hartnett, Rami Malek

Synopsis: Sony Pictures Releasing (via Universal)

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.