Kijktip: déze Zweedse misdaadserie is nu te streamen en mag je niet missen

Scandinavische misdaadseries zijn altijd echte kijkcijferkanonnen. Nederlandse kijkers smullen van de intrigerende verhaallijnen, het goede spel en de complexe ontknopingen. Ben jij er ook fan van? Dan hebben we een gloednieuwe kijktip voor je. Deze maand is de Zweedse serie Springvloed op Canal+ Series verschenen. Volgens kijkers en critici is dit een echte aanrader die je zeker op je kijklijst moet zetten.

→ Meld je nu aan bij Canal Digitaal en kijk gratis de eerste week live en terug naar alle voetbalwedstrijden bij ESPN 1, 2, 3 én 4, bekroonde films & series, 60+ tv-zenders en meer ✅

Hier gaat de Zweedse misdaadserie ‘Springvloed’ over

Olivia Rönning is werkzaam als rechercheur in opleiding en krijgt vanuit school een nieuwe opdracht: een cold case onderzoeken. Het is een onopgeloste moord uit 1990 waarbij een zwangere vrouw om het leven kwam. Zij werd tot haar schouders ingegraven… waardoor ze tijdens de springvloed verdronk. Olivia raakt langzamerhand steeds verslaafder aan de zaak en gaat op zoek naar de hoofdcommissaris die destijds verantwoordelijk was. Hij lijkt van de aardbodem verdwenen.

Springvloed is weleens op de Nederlandse tv uitgezonden, maar nu kun je het eerste én het tweede seizoen ook bingen via Canal+ Series. En volgens kijkers is het een echte aanrader. Zo krijgt de serie op IMDb met een 7,5 een dikke voldoende. De hoofdrol wordt vertolkt Julia Ragnarsson, die je misschien wel herkent uit de populaire horrorfilm Midsommar. Het eerste seizoen is gebaseerd op de bestseller Springvloed van het bekende schrijversduo Cilla en Rolf Börjlind.

Drie redenen om de serie te kijken:
1️⃣ De serie werd gemaakt door de producers van het geprezen The Bridge
2️⃣ Het verhaal is gebaseerd op zeer succesvolle detectiveromans die een diepgaande en complexe verhaallijn onderzoeken
3️⃣ Kijkers zijn razend enthousiast over de serie

‘Springvloed’ is nu te bingewatchen

Beide seizoenen van Springvloed zijn onlangs aan het aanbod van Canal+ Series toegevoegd, dus lekker bingewatchen behoort tot de opties. Heb je geen abonnement? Bij deze streamingdienst kijk je de eerste week gratis, waarna je vanaf €14,95 per maand al een abonnement kan afsluiten.

Met dit abonnement kan je niet alleen naar tientallen films en series kijken, maar krijg je ook toegang tot ruim 60 tv-zenders en ESPN Compleet, om ook naar alle Eredivisiewedstrijden te kunnen kijken (plus de Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Europa League, Conference League, grote Amerikaanse sportcompetities als de NBA, NHL, NFL, MLB en nog veel meer).

Spring Tide - UK Trailer (English subtitles)

Meer informatie over de serie

Een student aan de politieacademie moet een cold case bestuderen: de moord op een zwangere vrouw op een Zweeds strand 25 jaar geleden.

TitelSpringvloed
Jaar2016-2018
SoortSerie
Duur2 seizoenen
TaalZweeds
CategorieDrama, Misdaad
IMDb7,5 uit 4.400 stemmen
CastJulia Ragnarsson, Kjell Bergqvist, Johan Widerberg, Cecilia Nilsson, Helena Bergström, Peter Carlberg, Michaela Thorsén, Dag Malmberg, Arvin Kananian, Stefan Gödicke

Synopsis: Canal+ Series

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.