Sporten zonder Zweten (11 februari 2022) | Snobcast | Aflevering S01E02

Er is een nieuwe titel in het podcastlandschap verschenen, want Jort Kelder en Yvo van Regteren Altena zijn van start gegaan met hun eigen Snobcast. Op vrijdag 11 februari verscheen ‘Sporten zonder Zweten’ online, de 2e episode van seizoen 1 van de snobistische podcast. Onder andere te beluisteren op Podimo, de nieuwe streamingdienst voor podcasts en audioboeken.

Aflevering 2 van de Snobcast seizoen 1: ‘Sporten zonder Zweten’ op vrijdag 11 februari 2022

Dat de Nederlander wat snobvoeding kan gebruiken werd al spoedig weer pijnlijk duidelijk: er is weinig zo verenbrakend burgerlijk als ‘op wintersport’ zijn. Terwijl Nederlanders zich druk maken om een medaillespiegel op de Spelen bejubelen wij bevroren Britten die op een dienblad de berg afblazen. Hoeveel botten hoort een beetje gentleman te breken bij skeleton? We trekken weer goedgemutst en blij van zin de banlieue in om te hosselen met de bro’s, Jort geeft snobvoeding over PC-Hofttrekkers en autowasserettes, en Yvo sluit af met een antwoord op de vraag of een nette man wel aan kan komen met een piccolootje.

Meer informatie: dit is de Snobcast van Tonny Media met Jort Kelder en Yvo van Regteren Altena

Welkom aan boord bij de avonturen van Jort Kelder en Yvo van Regteren Altena, waarin zij het grauwe heden verwisselen voor het nostalgische toen. Stoorzender tegen het egalitaire, geste aan de exuberantie en ode aan mannen die de bocht uitvliegen.


Afbeelding & Tekst: Tonny Media