Waar kun je de film ‘Spoiler Alert’ (2022) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Spoiler Alert (2022) online kijken kunnen. Dit romantische drama draait om de liefdesrelatie tussen entertainmentjournalist Michael (Jim Parsons) en fotograaf Kit (Ben Aldridge). Hieronder geven wij aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, SkyShowtime, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘Spoiler Alert’ (2022) online kijken?

Spoiler Alert was sinds april 2023 in de Nederlandse bioscopen te zien. Hieronder hebben we op een rijtje gezet waar je hem online kunt kijken.

Pathé Thuis➡️ Ga direct naar Spoiler Alert bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegde de film op 28 juni 2023 toe aan het aanbod. En als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
SkyShowtime➡️ Ga direct naar Spoiler Alert bij SkyShowtime. Sinds zondag 12 november 2023 kun je hier zonder aanvullende kosten als abonnee naar de film kijken in Nederland. Als je je nu aanmeldt, dan kijk je de eerste 7 dagen gratis.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Disney+ heeft Spoiler Alert niet in haar aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxSpoiler Alert is momenteel niet te streamen bij HBO Max.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de film nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Spoiler Alert’ (2022)

Spoiler Alert, gebaseerd op de waargebeurde bestseller van Michael Ausiello, is een hartverwarmende, grappige en aangrijpende film over de liefdesrelatie van 14 jaar tussen entertainmentjournalist Michael (Jim Parsons) en zijn partner, fotograaf Kit (Ben Aldridge). Via Kit krijgt Michael de familie die hij zelf als kind nooit heeft gekend, van Kits in een klein plaatsje wonende ouders (Sally Field en Bill Irwin), tot hun bijzondere vriendenkring in Manhattan. Michael hoopt dat zijn leven zich ontvouwt als de plot van een van zijn favoriete romantische komedies, maar zelfs hij kan de wendingen die hun relatie op z’n kop zullen zetten niet voorspellen.

Streaming informatie over de film

TitelSpoiler Alert
Jaar2022
SoortFilm
Duur1 uur en 52 minuten
TaalEngels
CategorieDrama
RegisseursMichael Showalter
CastJim Parsons, Sally Field, Ben Aldridge, Allegra Heart, Bill Irwin, Josh Pais

Synopsis: Universal Pictures

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.