Er komt een kerstfilm met Ryan Reynolds aan en de trailer is nu te zien

All I want for Christmas is… een kerstfilm met Ryan Reynolds! Dit jaar is het eindelijk zover en verschijnt Spirited op Apple TV+. Niet alleen Reynolds, ook Will Ferrell en Octavia Spencer spelen grote rollen in deze nieuwe, hilarische versie van Charles Dickens’ A Christmas Carol. Dat moet je zien! Apple TV+ heeft onlangs de trailer met ons gedeeld. Je bekijkt hem hierboven.

Hier gaat kerstfilm ‘Spirited’ met Ryan Reynolds en Will Ferrell over

Charles Dickens’ A Christmas Carol, maar dan in een nieuw jasje. Dat is Spirited, de gloednieuwe kerstfilm die op vrijdag 18 november naar Apple TV+ komt. Het draait om een verbitterde vrek die in de avond voor kerst bezoek krijgt van vier geesten en daardoor tot inkeer komt.

Voor deze gloednieuwe kerstfilm is een handjevol topacteurs opgetrommeld. Zo maken Ryan Reynolds, Will Ferrell en Oscarwinnares Octavia Spencer hun opwachting. De film werd gemaakt door Sean Anders en John Morris, die eerder komedies als Instant Family, Horrible Bosses 2 en Daddy’s Home maakten (die laatste ook weer met Will Ferrell). Dat belooft veel goeds! Je bekijkt hem over twee weken op Apple TV+. Als je je daar voor het eerst aanmeldt kun je een proefabonnement afsluiten en 7 dagen gratis kijken naar het complete aanbod.

Meer informatie over de film

Stel je het hartverwarmende verhaal van Charles Dickens voor, over een vrek die op kerstavond bezoek krijgt van vier geesten. Maar dan grappiger. En met Will Ferrell, Ryan Reynolds en Octavia Spencer. En ook met geweldige musicalnummers.

TitelSpirited
Jaar2022
SoortFilm
Duur2 uur en 7 minuten
TaalEngels
CategorieKomedie, Musical
RegisseurSean Anders, John Morris
CastRyan Reynolds, Will Ferrell, Octavia Spencer

Synopsis en afbeelding: Apple TV+

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.