Waar kun je de film ‘Spinning Gold’ (2023) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Spinning Gold (2023) online kijken kunnen. Deze muzikale film draait om een van de meest kleurrijke muziekproducenten die de industrie ooit gekend heeft: Neil Bogart. Hieronder geven wij aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘Spinning Gold’ (2023) online kijken?

Spinning Gold was in mei 2023 in de Nederlandse bioscopen te zien. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem online kunt kijken.

✅ Pathé Thuis➡️ Bekijk direct Spinning Gold bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegde de film op 27 juli 2023 toe aan het aanbod. En als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Disney+ heeft Spinning Gold niet in haar aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxIn het aanbod van HBO Max is deze film momenteel niet te vinden.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de film nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Spinning Gold’ (2023)

Nog voordat de disco regeerde, was er één platenlabel dat alles veranderde. Met Casablanca Records creëerde Neil Bogart – die werkelijk alles deed om een hit te scoren – het meest succesvolle, onafhankelijke platenlabel aller tijden. Door een mix van creatieve waanzin en een totaal geloof in elkaar en de muziek die ze maakten vormde zijn ragtag-team van jonge muziekliefhebbers een hele eigen cultuur.

Enkele van de populairste muzieksterren van vandaag vertolken in Spinning Gold de iconen die hen inspireerden en zingen hun meest populaire liedjes, waaronder Grammy en Golden Globe-genomineerde Wiz Khalifa als George Clinton, Jason Derulo als Ron Isley van de Isley Brothers, Pink Sweat$ als Bill Withers, Grammy genomineerde Tayla Parx als Donna Summer en multi-Grammy-winnaar Ledisi als Gladys Knight.

Streaming informatie over de film

TitelSpinning Gold
Jaar2023
SoortFilm
Duur2 uur en 10 minuten
TaalEngels
CategorieMuziek
RegisseurTimothy Scott Bogart
CastJeremy Jordan, Michelle Monaghan, Jason Derulo, Wiz Khalifa, Pink Sweat$, Tayla Parx, Ledisi

Veelgestelde vragen


Synopsis: Dutch FilmWorks

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.