Extra lange versie van ‘Spider-Man: No Way Home’ vanaf vandaag in de bioscoop

Fans van Spider-Man, opgelet! Vanaf vandaag kun je je favoriete superheld weer op het grote scherm zien. Spider-Man: No Way Home (2021) is namelijk op 8 september 2022 teruggekeerd in de Nederlandse bioscopen. En we hebben nog meer goed nieuws, want het gaat hierbij om een Extended Cut. Dit is dus een extra lange versie die nog nooit eerder vertoonde beelden bevat!

‘Spider-Man: No Way Home’ binnenkort weer in de bioscoop

De meest succesvolle film van 2021 en de #6 best scorende titel aller tijden is binnenkort opnieuw te zien in de bioscoop. Sony brengt namelijk een extra lange versie van Spider-Man: No Way Home naar het witte doek, genaamd The More Fun Stuff Version. Meer Peter Parker dus! Dit werd onlangs aangekondigd via het officiële Twitter-kanaal van de film, met een clip die al een nieuwe scène toont waarin Tom Holland als Peter Parker omhoogklimt in een gymzaal.

No Way Home bracht wereldwijd ruim 1,9 miljard dollar op, maar met deze nieuwe versie wordt de magische grens van 2 miljard dollar misschien wel bereikt. De film is enorm snel razend populair geworden en wordt door critici én kijkers erg goed beoordeeld, met een gemiddelde van een 8,3 uit ruim 700.000 stemmen op IMDb en een 93% (Tomatometer) / 98% (Audience Score) op Rotten Tomatoes. Hiermee is dit nu al de hoogst scorende solo superheldenfilm aller tijden. Met deze nieuwe versie wordt dit succes waarschijnlijk ruimschoots overtroffen. Kaarten voor een select aantal Nederlandse bioscopen zijn nu te bestellen.

Nieuwe Spider-Man-film ook al online te zien

Begin augustus werden we al verblijd met de komst van de nieuwste Spider-Man-film op Netflix. Daarvoor was de film alleen bij TVOD-diensten als Pathé Thuis te streamen, maar Netflix is de eerste abonnementsdienst die het in Nederland mogelijk maakte om naar de film te kijken zonder aanvullende kosten. Andere titels van de Spider-Man-reeks zijn bij verschillende streamingdiensten te zien, waaronder Disney+HBO Max en Viaplay.

Drie redenen om deze film te kijken:
1️⃣ Oogstrelend visueel spektakelstuk met een Oscarnominatie voor ‘Best Achievement in Visual Effects’
2️⃣ Notering van #130 op de lijst van beste films aller tijden bij IMDb
3️⃣ Spoken uit het verleden en nostalgische superhelden maken de film een genot om naar te kijken voor diehard Spider-Man-fans

Verhaal en informatie van ‘Spider-Man: No Way Home’

Voor de allereerste keer in de geschiedenis van de Spider-Man-films is onze vriendelijke superheld ontmaskerd en kan hij zijn normale leven niet langer gescheiden houden van zijn gevaarlijke leven als superheld. Als hij Doctor Strange om hulp vraagt, staat er meer op het spel dan ooit tevoren. Dit dwingt hem onder ogen te zien wat het nu echt betekent om Spider-Man te zijn. Met o.a. Tom Holland, Tobey Maguire, Andrew Garfield, Zendaya, Benedict Cumberbatch, Jon Favreau, Jacob Batalon en Marisa Tomei.

TitelSpider-Man: No Way Home
SoortFilm
Jaar2021
TaalEngels
Duur2 uur en 28 minuten
CategorieActie, Avontuur, Sci-Fi
RegisseurJon Watts
CastTom Holland, Zendaya, Benedict Cumberbatch, Jon Favreau, Jacob Batalon, Marisa Tomei, Alfred Molina, Jamie Foxx, Willem Dafoe

Synopsis: Sony Pictures Releasing (via Universal)

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.