Komt ‘Spider-Man: No Way Home’ op Disney+?

In december van 2021 verscheen Spider-Man: No Way Home in de bioscopen. Dit was de meest succesvolle film van 2021 en zelfs de #6 best scorende titel aller tijden, dus het is logisch dat je hem graag wil kijken of hem nog een keertje opnieuw wil zien. Heb je nou alleen een abonnement op Disney+ en ben je benieuwd waar de film blijft? In dit artikel beantwoorden we de vraag: komt Spider-Man: No Way Home op Disney+? Of is de film momenteel op een andere streamingdienst te bekijken?

Komt of staat de film ‘Spider-Man: No Way Home’ op Disney+?

Disney+ is natuurlijk de thuisbasis van Marvel, en daarom verwachten veel mensen Spider-Man: No Way Home hier ook terug te vinden. We zien in de film immers veel figuren terug uit het Marvel Cinematic Universe.

Helaas hebben we slecht nieuws. De Spider-Man-films worden namelijk gedistribueerd door Sony Pictures Releasing en niet door de Marvel Studios. Dit betekent dat deze filmmaatschappij zelf de keuze heeft aan welke streamingdiensten de rechten verkocht worden. En dit is dus niet per definitie Disney+. Net zoals je Spider-Man: Far From Home (2019) niet op het video on demand-platform terugziet, vind je ook de nieuwste Spider-Man-film niet in het aanbod.

⛔️ Bij Disney+ kun je Spider-Man: No Way Home niet zien, omdat de film gedistribueerd is door Sony Pictures Releasing en zij de rechten op het moment van schrijven niet aan deze streamingdienst verkocht hebben.

Waar kun je ‘Spider-Man: No Way Home’ dan wel online kijken?

✅ Pathé Thuis: Bekijk direct Spider-Man: No Way Home bij Pathé Thuis in Nederland. Op dit moment kun je de film kijken op TVOD-diensten als Pathé Thuis. De film is hier te huur en te koop.

✅ Netflix: Ook bij deze streamingdienst is de film op donderdag 11 augustus aan het aanbod van de streaminggigant toegevoegd. Hiermee is dit de eerste abonnementsdienst die het in Nederland mogelijk maakt om naar de film te kijken zonder aanvullende kosten.

 Bioscoop: Vanaf 8 september 2022 is het mogelijk om een Extended Cut van Spider-Man: No Way Home in een select aantal Nederlandse bioscopen te zien. Deze extra lange versie bevat nooit eerder vertoonde beelden.

Verhaal en informatie van de film

Voor de allereerste keer in de geschiedenis van de Spider-Man-films is onze vriendelijke superheld ontmaskerd en kan hij zijn normale leven niet langer gescheiden houden van zijn gevaarlijke leven als superheld. Als hij Doctor Strange om hulp vraagt, staat er meer op het spel dan ooit tevoren. Dit dwingt hem onder ogen te zien wat het nu echt betekent om Spider-Man te zijn. Met o.a. Tom Holland, Tobey Maguire, Andrew Garfield, Zendaya, Benedict Cumberbatch, Jon Favreau, Jacob Batalon en Marisa Tomei.

TitelSpider-Man: No Way Home
SoortFilm
Jaar2021
TaalEngels
Duur2 uur en 28 minuten
CategorieActie, Avontuur, Sci-Fi
RegisseurJon Watts
CastTom Holland, Zendaya, Benedict Cumberbatch, Jon Favreau, Jacob Batalon, Marisa Tomei, Alfred Molina, Jamie Foxx, Willem Dafoe

Synopsis: Sony Pictures Releasing (via Universal)

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.