Waar kun je de film ‘Spider-Man: Homecoming’ (2017) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film ‘Spider-Man: Homecoming’ online kijken kunnen. In dit artikel geven wij aan of deze titel uit 2017 met een IMDb-score van 7.4 uit 10 op het moment van schrijven te zien is op streamingdiensten als Amazon Prime Video, Apple TV+, CANAL+, CineMember, Disney+HBO MaxNetflix, NLZIET, Pathé Thuis, SkyShowtime, ViaplayVideoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Film ‘Spider-Man: Homecoming’ uit 2017 online kijken: bij welke streamingdiensten kan dat?

De film Spider-Man: Homecoming is een titel uit het jaar 2017 in het genre ‘Avontuur’. Hij wordt door kijkers gemiddeld beoordeeld met een score van 7.4, maar waar kun je deze film als streamer eigenlijk online vinden? Dat hebben we in de onderstaande tabel samengevat op basis de meest recente bij ons bekende gegevens. De beschikbaarheid is altijd onderhevig aan live wijzigingen in het aanbod van de video on demand-platforms. Hiervoor kun je ook het aanbod van al deze streamingdiensten raadplegen en via de link in de tabel kun je de officiële website van de desbetreffende videodienst bezoeken.

✅ Disney+➡️ Ga direct naar ‘Spider-Man: Homecoming’ bij Disney+. Hier is de film op het moment van schrijven te zien. Als je je nu aanmeldt, dan krijg je tot 15% korting op een abonnement.
✅ Viaplay➡️ Ga direct naar ‘Spider-Man: Homecoming’ bij Viaplay. Hier is de film op het moment van schrijven te zien. Als je je nu aanmeldt, dan krijg je tot 25% korting op een abonnement.
✅ CANAL+➡️ Ga direct naar ‘Spider-Man: Homecoming’ bij CANAL+. Hier is de film op het moment van schrijven te zien. Als je je nu aanmeldt, dan kijk je de eerste 7 dagen gratis.
✅ Pathé Thuis➡️ Ga direct naar ‘Spider-Man: Homecoming’ bij Pathé Thuis. Hier is de film op het moment van schrijven te zien. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
⛔ Amazon Prime VideoMet een abonnement bij Prime Video, de streamingdienst van Amazon, kun je op het moment van schrijven niet naar deze titel kijken.
⛔ NLZIETBij de laatste check vonden we deze film niet terug in het aanbod van NLZIET.
⛔ Apple TV+In het aanbod van Apple TV+ is deze film momenteel niet te vinden.
⛔ NetflixJe kunt met een abonnement bij Netflix momenteel niet naar Spider-Man: Homecoming kijken in Nederland. Dat was eerder wel mogelijk, maar de film werd in januari 2023 uit het aanbod verwijderd.
⛔ SkyShowtimeMomenteel vind je deze titel niet terug in het aanbod van SkyShowtime in Nederland.
✅ HBO MaxMomenteel stream je ‘Spider-Man: Homecoming’ bij deze streamingdienst. 👉 Ga direct naar HBO Max in Nederland.
✔️ VideolandOp het moment van schrijven is de film ‘Spider-Man: Homecoming’ in het aanbod van Videoland opgenomen.

Gratis online kijken naar Spider-Man: Homecoming

Uit het bovenstaande overzicht blijkt dat de film Spider-Man: Homecoming bij onze laatste check niet op Amazon Prime Video, niet op Apple TV+, wel op CANAL+, wel op Disney+, wel op HBO Max, niet op Netflix, niet op NLZIET, wel op Pathé Thuis, niet op SkyShowtime, wel op Viaplay en wel op Videoland te zien is.

De beschikbaarheid van een gratis mogelijkheid om films en series als deze titel te kijken bij streamingdiensten hangt af van het toegepaste abonnementsmodel. In ons overzicht van alle streamingdiensten in Nederland vind je meer informatie over deze opties en daarnaast kun je het lijstje met de kosten per videodienst raadplegen om uit te vinden hoeveel een abonnement momenteel kost. Verder hebben we in ons artikel over gratis naar films en series op streamingdiensten kijken vermeld waar je momenteel kosteloze proefperiodes kunt gebruiken en hoe je maximale korting op een lidmaatschap kunt claimen.

Streaming informatie over deze film

Een jonge Peter Parker/Spider-Man (Tom Holland), die zijn sensationele debuut maakte in Captain America: Civil War, begint zijn nieuwe identiteit te ontdekken als de webzwaaiende superheld. Opgetogen door zijn ervaring met de Avengers keert Peter terug naar huis, waar hij woont met zijn tante May (Marisa Tomei), onder het toeziend oog van zijn nieuwe mentor Tony Stark (Robert Downey Jr.). Peter probeert terug te vallen in zijn normale dagelijkse routine, waarbij hij wordt afgeleid door de gedachte dat hij meer is dan de vriendelijke Spider-Man. Wanneer de Vulture (Michael Keaton) opduikt als een nieuwe schurk, wordt alles wat Peter het belangrijkst vindt bedreigd.

Titel Spider-Man: Homecoming
Jaar 2017
Soort Film
Categorie Avontuur
IMDb-cijfer Gemiddeld 7.4 uit 10
Synopsis: Disney+