Waar kan ik de film Spider-Man: Homecoming (2017) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Spider-Man: Homecoming online kijken kunnen. In de film van regisseur Jon Watts schitteren onder andere topsterren als Tom Holland, Marisa Tomei, Michael Keaton en Robert Downey Jr. In dit artikel geven wij aan aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, Disney+, Videoland, Pathé Thuis of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je Spider-Man: Homecoming online kijken?

✅ Pathé Thuis: Deze film is te zien op de streamingdienst Pathé Thuis. Bekijk direct Spider-Man: Homecoming bij Pathé Thuis.

⛔️ Deze film is op het moment van schrijven niet te zien in het Nederlandse aanbod van streamingdiensten als Netflix, Amazon Prime Video, Disney+ of Videoland.

Verhaal van Spider-Man: Homecoming (2017)

Na zijn ontmoeting met de Avengers keert Peter Parker naar huis. Hij probeert zijn dagelijkse leven weer op te pakken, wanneer de nieuwe schurk The Vulture in zijn leven komt en hij Peters familie en vrienden in levensgevaar brengt.

Spider-Man: Homecoming - Official Trailer 2 [HD]

Streaming informatie over de film

Soort: Film
Jaar: 2017
Taal: Engels
Duur: 2 uur en 9 minuten
Categorie: Actie, Avontuur, Sci-Fi
IMDb: 7,4 uit 553.000 stemmen
Regisseur: Jon Watts
Cast: Tom Holland, Marisa Tomei, Michael Keaton, Robert Downey Jr.

Wij zijn gek op het streamen van films, series, sport, podcasts en luisterboeken. Jij ook? Volg ons dan via onze website en social media kanalen voor het laatste nieuws over de beste content op de streamingdiensten in Nederland.