Kijktip: ‘Spider-Man: Far From Home’ is nú te zien op Disney+

Peter Parker is gearriveerd op Disney+. Natuurlijk, er waren al een aantal Spider-Man-films te vinden in het aanbod van de streamingdienst, maar sinds dit weekend kun je hier ook eindelijk naar Spider-Man: Far From Home kijken. Zeer goed nieuws voor de fans!

→ Meld je nu aan bij Disney+ en krijg tot 15% korting om naar alle films en series van Pixar, Star, Marvel, National Geographic, Star Wars en Disney te kijken ✅

‘Spider-Man: Far From Home’ is gearriveerd op Disney+

Er zijn al een hele hoop Spider-Man-films te vinden op Disney+, waaronder de complete trilogie met Tobey Maguire en de twee films met Andrew Garfield, maar Tom Holland-fans kwamen er een lange tijd bekaaid vanaf. Van zijn trilogie kon je eerder alleen Spider-Man: Homecoming op de videodienst van The Walt Disney Company streamen. Gelukkig kwam daar dit weekend verandering in.

Op vrijdag 14 april is ook Spider-Man: Far From Home in de bibliotheek verschenen. De trilogie is nu dus bijna compleet, op Spider-Man: No Way Home na (maar die kun je streamen op Pathé Thuis en Netflix). Dat je niet alle Spider-Man-films op Disney+ kunt vinden, hoewel het wél een Marvel-productie is, komt doordat de films gedistribueerd worden door Sony Pictures Releasing. Het is aan deze filmmaatschappij om de rechten te verkopen aan streamingdiensten. Het goede nieuws is dus wel dat er steeds meer films naar Disney’s streamingdienst komen. Ook Venom is hier sinds dit weekend te streamen.

‘Spider-Man: Far From Home’ met Tom Holland

In Spider-Man: Far From Home uit 2019 vertrekt Peter Parker met Ned en MJ op een schooltrip naar Europa. Aanvankelijk heeft hij het plan om het superheldenbestaan voor even achter zich te laten, maar al snel moet hij meehelpen met het ontrafelen van de mysteries achter een aantal aanvallen die het continent bedreigen.

Tom Holland kruipt in deze film dus weer in de huid van Peter Parker / Spider-Man. Andere grote rollen zijn er voor Euphoria-ster Zendaya, Samuel L. Jackson en Jake Gyllenhaal.

🍿 Fan van Tom Holland? Weet je dan ook al wat zijn favoriete superheldenfilm is? Of wanneer hij voor het eerst op het witte doek verscheen? Bekijk hier de zes leukste weetjes over de Britse acteur.

Meer informatie over de film

Peter Parker keert terug in Spider-Man: Far From Home. Onze vriendelijke buurtsuperheld besluit zijn beste vrienden Ned, MJ en de rest van de groep te vergezellen op een Europese vakantie. Het plan van Peter om de superheldendaden een paar weken achter zich te laten, wordt echter al snel in de prullenbak gegooid als hij instemt met het helpen van Nick Fury bij het ontrafelen van het mysterie van verschillende aanvallen van elementaire wezens. Spider-Man en Mysterio bundelen hun krachten.

TitelSpider-Man: Far From Home
Jaar2019
SoortFilm
Duur2 uur en 9 minuten
TaalEngels
CategorieActie, Avontuur
IMDb7,4 uit 510.000 stemmen
RegisseurJon Watts
CastTom Holland, Zendaya, JB Smoove, Samuel L. Jackson, Cobie Smulders, Jon Favreau, Jake Gyllenhaal
SPIDER-MAN: FAR FROM HOME - Official Trailer

Synopsis: Disney+

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.