Heeft ‘Spider-Man: Across the Spider-Verse’ een post-credit scene?

Het is zover: Spider-Man: Across the Spider-Verse is eindelijk op het witte doek te bewonderen. Na het gigantische succes van Spider-Man: Into the Spider-Verse (die je nu op Pathé Thuis streamt), vertrekt men massaal naar de bioscoop om het tweede deel van de trilogie te bekijken. Maar kan je na afloop blijven zitten voor een post-credit scene of is dit niet nodig? In dit artikel geven we het antwoord.

Heeft ‘Spider-Man: Across the Spider-Verse’ een post-credit scene?

Steeds vaker wordt er bij grote blockbusters een stukje van de film bewaard voor tijdens of na de aftiteling, ook wel een post-credit scene (of mid-credit scene) genoemd. Maar is dat bij Spider-Man: Across the Spider-Verse ook het geval?

We kunnen je hier alvast verklappen dat je tijdens de aftiteling gewoon naar huis kunt gaan, want er is geen post-credit scene. Dit in tegenstelling tot Spider-Man: Into the Spider-Verse, die wél een post-credit scene had.

Wanneer is ‘Spider-Man: Across the Spider-Verse’ te streamen?

TVOD-streamingdienst Pathé Thuis voegde Spider-Man: Across the Spider-Verse op donderdag 17 augustus toe aan het aanbod. Op 31 augustus 2023 werd het ook mogelijk de film te huren.

Koop je de film, dan blijft deze voor altijd in je bibliotheek staan en kun je hem zo vaak bekijken als je wilt. Bij huren heb je 30 dagen de tijd om te beginnen met kijken. Na 48 uur verdwijnt de film vervolgens uit je bibliotheek. Het eerste deel is op dit moment ook enkel en alleen op Pathé Thuis te vinden.

→ Het eerste deel weer zien? Bekijk Spider-Man: Into the Spider-Verse op Pathé Thuis 🕸️

Meer informatie over de film

Miles Morales keert terug in het volgende deel van de Oscar-winnende Spider-Verse-saga. Dit spectaculaire avontuur leidt de vriendelijke Spider-Man uit Brooklyn dwars door het multiversum. Daar moet hij het samen met Gwen Stacy en een nieuw team van Spider-People opnemen tegen de sterkste vijand waar ze ooit mee te maken hebben gehad.

TitelSpider-Man: Across the Spider-Verse
Jaar2023
SoortFilm
Duur2 uur en 23 minuten
TaalEngels
CategorieActie, Animatie, Avontuur
MakersJoaquim Dos Santos, Kemp Powers, Justin K. Thompson
CastShameik Moore (Stem), Hailee Steinfeld (Stem)

Synopsis: Sony Pictures Releasing (via Universal)

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.