Geprezen ‘Spider-Man: Across the Spider-Verse’ is nu al te streamen

Na het gigantische succes van Spider-Man: Into the Spider-Verse kon een tweede film natuurlijk niet uitblijven. Dit jaar werden we dan ook getrakteerd op Spider-Man: Across the Spider-Verse. Ook deze animatiefilm ontving weer een hoop lof en kijkers waren ontzettend enthousiast. Heb jij hem gemist in de bioscoop of ben je meer van het streamen? Niet getreurd, want hij is nu al gearriveerd in je eigen thuisbioscoop. Pathé Thuis voegde hem vandaag toe aan het aanbod.

→ Meld je nu gratis aan bij Pathé Thuis en kijk je eerste film met tot 60% korting ✅

‘Spider-Man: Across the Spider-Verse’ nu online te zien

De animatiefilm Spider-Man: Across the Spider-Verse is naar Pathé Thuis gekomen. Sinds een paar weken, vanaf donderdag 17 augustus, kon je hem bij de TVOD-streamingdienst al kopen. Maar vanaf vandaag, donderdag 31 augustus, is ook huren mogelijk. En dat is een stuk goedkoper.

Koop je de film, dan blijft deze echter voor altijd in je bibliotheek staan en kun je hem zo vaak bekijken als je wilt. Bij huren heb je 30 dagen de tijd om te beginnen met kijken. Na 48 uur verdwijnt de film vervolgens uit je bibliotheek.

Drie redenen om deze film te kijken:
1️⃣ Kijkers zijn lyrisch over de film en geven hem een 8,8 op IMDb
2️⃣ Een hoop bekende stemacteurs zijn terug, waaronder Hailee Steinfeld, Shameik Moore en Brian Tyree Henry
3️⃣ Met het vorige deel werd een Oscar gewonnen en deze is volgens veel mensen nóg beter

Kijkers zijn lovend over ‘Spider-Man: Across the Spider-Verse’

In 2018 werd Miles Morales de Spider-Man van zijn universum in Spider-Man: Into the Spider-Verse. Kijkers waren al razend enthousiast over deze film, maar vinden het vervolg nóg beter.

Spider-Man: Across the Spider-Verse (nummer twee van de drie, want ook Spider-Man: Beyond the Spider-Verse staat op het programma) krijgt van kijkers een 8,9 op IMDb. Op Rotten Tomatoes vindt maar liefst 96% van de critici en 94% van de kijkers dit een goede film. Ook op social media regent het positieve reacties.

Meer informatie over de film

Miles Morales keert terug in het volgende deel van de Oscar-winnende Spider-Verse-saga. Dit spectaculaire avontuur leidt de vriendelijke Spider-Man uit Brooklyn dwars door het multiversum. Daar moet hij het samen met Gwen Stacy en een nieuw team van Spider-People opnemen tegen de sterkste vijand waar ze ooit mee te maken hebben gehad.

TitelSpider-Man: Across the Spider-Verse
Jaar2023
SoortFilm
Duur2 uur en 23 minuten
TaalEngels
CategorieActie, Animatie, Avontuur
IMDb8,9 uit 184.000 stemmen
MakersJoaquim Dos Santos, Kemp Powers, Justin K. Thompson
CastShameik Moore (Stem), Hailee Steinfeld (Stem)
SPIDER-MAN: ACROSS THE SPIDER-VERSE - Official Trailer #2 (HD)

Synopsis: Sony Pictures Releasing (via Universal)

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.