Waar kun je de film ‘Spider-Man: Across the Spider-Verse’ (2023) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Spider-Man: Across the Spider-Verse (2023) online kijken kunnen. In dit vervolg keert Miles Morales terug. Hij komt terecht in een multiversum, waar hij het samen met Gwen Stacy moet opnemen tegen een nieuwe vijand. Hieronder geven wij aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘Spider-Man: Across the Spider-Verse’ (2023) online kijken?

Spider-Man: Across the Spider-Verse was in juni 2023 in de Nederlandse bioscopen te zien. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem online kunt kijken. Daarnaast vind je op Streamwijzer ook meer informatie over de voorgaande film Spider-Man: Into the Spider-Verse (2018).

✅ Pathé Thuis➡️ Ga direct naar Spider-Man: Across the Spider-Verse bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegde de film op 17 augustus 2023 toe aan het aanbod. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting. Spider-Man: Into the Spider-Verse is wel al hier op Pathé Thuis te streamen.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Disney+ heeft Spider-Man: Across the Spider-Verse momenteel niet in haar aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxMomenteel kun je deze film niet kijken bij HBO Max.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
🔜 SkyShowtimeSpider-Man: Across the Spider-Verse komt waarschijnlijk in de toekomst naar SkyShowtime. De film is namelijk gedistribueerd door Sony Pictures Releasing en Universal Pictures en deze filmstudio’s vallen onder Comcast Corparation, het moederbedrijf van streamingdienst SkyShowtime. Het is echter nog niet bevestigd dat Spider-Man: Across the Spider-Verse bij hen te zien zal zijn.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is Spider-Man: Across the Spider-Verse nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Spider-Man: Across the Spider-Verse’ (2023)

Miles Morales keert terug in het volgende deel van de Oscar-winnende Spider-Verse-saga. Dit spectaculaire avontuur leidt de vriendelijke Spider-Man uit Brooklyn dwars door het multiversum. Daar moet hij het samen met Gwen Stacy en een nieuw team van Spider-People opnemen tegen de sterkste vijand waar ze ooit mee te maken hebben gehad.

Streaming informatie over de film

TitelSpider-Man: Across the Spider-Verse
Jaar2023
SoortFilm
Duur2 uur en 23 minuten
TaalEngels
CategorieAnimatie, Actie, Avontuur
RegisseursJoaquim Dos Santos, Kemp Powers, Justin K. Thompson
CastShameik Moore (Stem), Hailee Steinfeld (Stem)

Veelgestelde vragen


Synopsis: Sony Pictures Releasing (via Universal)

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.