Waar kun je de film ‘Spider-Man: Across the Spider-Verse’ (2023) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Spider-Man: Across the Spider-Verse (2023) online kijken kunnen. In dit vervolg keert Miles Morales terug. Hij komt terecht in een multiversum, waar hij het samen met Gwen Stacy moet opnemen tegen een nieuwe vijand. Hieronder geven wij aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Lees ook: Top 10 – Kijktips voor de beste films en series elke week 🍿

Waar kun je de film ‘Spider-Man: Across the Spider-Verse’ (2023) online kijken?

Spider-Man: Across the Spider-Verse is vanaf 1 juni 2023 in de Nederlandse bioscopen te zien. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem online kunt kijken. Daarnaast vind je op Streamwijzer ook meer informatie over de voorgaande film Spider-Man: Into the Spider-Verse (2018).

🔜 Pathé Thuis➡️ Zoek direct naar Spider-Man: Across the Spider-Verse bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegt de nieuwste films vaak als eerste toe aan het aanbod, maar helaas is de releasedatum op dit moment nog niet bekend. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting. Spider-Man: Into the Spider-Verse is wel al hier op Pathé Thuis te streamen.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Disney+ heeft Spider-Man: Across the Spider-Verse momenteel niet in haar aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxMomenteel kun je deze film niet kijken bij HBO Max.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
🔜 SkyShowtimeSpider-Man: Across the Spider-Verse komt waarschijnlijk in de toekomst naar SkyShowtime. De film is namelijk gedistribueerd door Sony Pictures Releasing en Universal Pictures en deze filmstudio’s vallen onder Comcast Corparation, het moederbedrijf van streamingdienst SkyShowtime. Het is echter nog niet bevestigd dat Spider-Man: Across the Spider-Verse bij hen te zien zal zijn.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is Spider-Man: Across the Spider-Verse nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Spider-Man: Across the Spider-Verse’ (2023)

Miles Morales keert terug in het volgende deel van de Oscar-winnende Spider-Verse-saga. Dit spectaculaire avontuur leidt de vriendelijke Spider-Man uit Brooklyn dwars door het multiversum. Daar moet hij het samen met Gwen Stacy en een nieuw team van Spider-People opnemen tegen de sterkste vijand waar ze ooit mee te maken hebben gehad.

SPIDER-MAN: ACROSS THE SPIDER-VERSE - Official Trailer #2 (HD)

Streaming informatie over de film

TitelSpider-Man: Across the Spider-Verse
Jaar2023
SoortFilm
Duur2 uur en 23 minuten
TaalEngels
CategorieAnimatie, Actie, Avontuur
RegisseursJoaquim Dos Santos, Kemp Powers, Justin K. Thompson
CastShameik Moore (Stem), Hailee Steinfeld (Stem)

Veelgestelde vragen

  • Staat of komt de film ‘Spider-Man: Across the Spider-Verse’ op Netflix?

    Nee, je kunt momenteel niet via Netflix in Nederland op tv of online kijken naar de film Spider-Man: Across the Spider-Verse. In de tabel bovenaan dit artikel vind je precies welke andere streamingdienst(en) deze titel op het moment van schrijven in het aanbod hebben opgenomen.

  • Wie zitten er in de cast van de film ‘Spider-Man: Across the Spider-Verse’?

    De grootste stemrollen in de film Spider-Man: Across the Spider-Verse worden vertolkt door Shameik Moore, Hailee Steinfeld en Oscar Isaac.


Synopsis: Sony Pictures Releasing (via Universal)

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.