Wanneer komt ‘Sphinx’ seizoen 2 op Videoland?

Het is tijd voor een splinternieuwe misdaadserie op Videoland. Sinds vrijdag 22 maart kijk je naar de serie Sphinx, die gecreëerd is door de makers van Penoza. Maar veel mensen vragen zich af of het verhaal na zes afleveringen klaar is. Komt er nog een seizoen 2 van Sphinx? En wanneer dan? Wij zetten alle informatie voor je op een rijtje.

Komt er een tweede seizoen van ‘Sphinx’?

Sphinx is een nieuwe Videoland Original voor fans van Penoza en Sleepers. Het verhaal draait om de veertienjarige Minke Moorman, die drie jaar geleden verdwenen is. Als ze ineens weer opduikt met een geheimzinnige tatoeage van vleugels op haar rug, vraagt iedereen zich af wat er gebeurd is. De serie heeft rollen voor Sallie Harmsen, Benja Bruijning en nieuwkomer Andrea Vass. Het eerste seizoen bestaat uit zes afleveringen, maar komt er daarna nog meer?

Op dit moment is het nog niet bekend of er ook een tweede seizoen kom, hoewel het einde van de serie daar natuurlijk wel op lijkt te zinspelen. Zodra er meer informatie naar buiten komt, werken we deze pagina direct bij. Tot die tijd kun je de zes afleveringen bingen op Videoland.

Penoza nog een keer zien? Bekijk direct alle 5 de seizoenen 🍿

Wanneer komt ‘Sphinx’ seizoen 2 op Videoland?

Het is op dit moment nog niet duidelijk óf er een Sphinx seizoen 2 gemaakt gaat worden door Videoland. Als het er komt, weten we dus ook nog niet wanneer we ernaar kunnen kijken. Zodra we meer informatie krijgen van de streamingdienst, delen we dit direct met je via je mail, onze website en onze social media-kanalen.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series per maand. Ook publiceren we wekelijks de Streamwijzer top 10, met de leukste titels van de komende week.

Verhaal en trailer van de serie

Deze gloednieuwe psychologische thrillerserie, geregisseerd door Diederik van Rooijen, vertelt het intrigerende verhaal van de veertienjarige Minke Moorman (gespeeld door de debuterende Andrea Vass) die exact drie jaar naar haar vermissing weer opduikt met een geheimzinnige vleugeltatoeage op haar rug. Wat volgt is een meeslepende thriller waarin Minke nog altijd verkeert onder de vleugels van de raadselachtige Sphinx.


Synopsis: Videoland

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.