Waar kun je de serie ‘Sphinx’ (2024) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de serie Sphinx (2024) online kijken kunnen. Deze nieuwe Nederlandse thrillerserie draait om een veertienjarig meisje dat na een verdwijning van drie jaar ineens weer opduikt… met een mysterieuze vleugeltattoo op haar rug. In dit artikel geven wij aan of deze serie op het moment van schrijven te bekijken is op een van de streamingdiensten.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series per maand. Ook publiceren we wekelijks de Streamwijzer top 10, met de leukste titels van de komende week.

Waar kun je de serie ‘Sphinx’ (2024) online kijken?

De serie Sphinx ging op vrijdag 22 maart in première. Hieronder vind je precies hoe het zit met het streamen van de serie per videodienst in Nederland.

VideolandHet eerste seizoen van Sphinx staat sinds vrijdag 22 maart op Videoland.
⛔️ Disney+In het aanbod van Disney+ is de serie nu niet te vinden.
⛔️ NetflixBij Netflix kun je deze serie jammer genoeg niet zien.
⛔️ Amazon Prime VideoOok Amazons streamingdienst Prime Video heeft helaas Sphinx niet in haar aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxMomenteel kun je deze serie niet kijken bij HBO Max.
⛔️ ViaplayDit video on demand-platform heeft de titel niet in haar catalogus opgenomen.

→ Een vergelijkbare serie zien? Bekijk direct alle 5 de seizoenen van Penoza 🍿

Verhaal van ‘Sphinx’ (2024)

Deze gloednieuwe psychologische thrillerserie, geregisseerd door Diederik van Rooijen, vertelt het intrigerende verhaal van de veertienjarige Minke Moorman (gespeeld door de debuterende Andrea Vass) die exact drie jaar naar haar vermissing weer opduikt met een geheimzinnige vleugeltatoeage op haar rug. Wat volgt is een meeslepende thriller waarin Minke nog altijd verkeert onder de vleugels van de raadselachtige Sphinx.

Streaming informatie over de serie

TitelSphinx
Jaar2024
SoortSerie
Duur6 afleveringen
TaalNederlands
GenreThriller
RegisseurDiederik Van Rooijen
CastSallie Harmsen, Ruth Becquart, Rifka Lodeizen, Marcel Hensema, Benja Bruijning, Delilah van Eyck, Sil van der Zwan, Joy Wielkens, Andrea Vass, Rami Kooti Arab, Thomas Höppener, Linn Vandeborne, Tamara Markus, Sergio Fontana

Synopsis: Videoland

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.