Deze nieuwe serie van ‘Yellowstone’-maker Taylor Sheridan wil je niet missen

Een serie die gemaakt wordt door Taylor Sheridan is gegarandeerd een succes. Yellowstone, Tulsa King en Mayor of Kingstown komen allemaal van de hand van de Amerikaanse filmmaker. Ben jij ook fan? Dan mag je de splinternieuwe serie Special Ops: Lioness zeker niet missen, die je sinds kort op SkyShowtime kunt bingen.

Hier gaat ‘Special Ops: Lioness’ over

Drie vrouwelijke agenten staan aan de vooravond van een gevaarlijke undercovermissie. Ze moeten een terroristische organisatie van binnenuit oprollen. Hoe ze dat gaan doen? Door bevriend te raken met de dochter van een beruchte terrorist en zo te infiltreren in de gevaarlijke groepering. Dit is het verhaal van Special Ops: Lioness, een serie die geïnspireerd is op een bestaand CIA-programma.

De hoofdrollen zijn voor Zoë Saldaña (Guardians of the Galaxy), Morgan Freeman (The Shawshank Redemption), Nicole Kidman (Big Little Lies) en Laysla De Oliveira (Locke & Key). Benieuwd? Hieronder bekijk je de eerste beelden.

‘Special Ops: Lioness’ is iedere maandag te zien op SkyShowtime

Er staan inmiddels zes afleveringen van Special Ops: Lioness op SkyShowtime. Dit betekent dat we er nog twee tegoed hebben, die op maandag 4 en maandag 11 december zullen verschijnen. Dit levert het volgende uitzendschema op.

AfleveringWeekdagDatum
1 ✅Maandag30 oktober 2023
2 ✅Maandag30 oktober 2023
3 ✅Maandag6 november 2023
4 ✅Maandag13 november 2023
5 ✅Maandag20 november 2023
6 ✅Maandag27 november 2023
7Maandag4 december 2023
8Maandag11 december 2023

Andere films en series die dit najaar naar SkyShowtime komen

December wordt overigens een mooie maand voor SkyShowtime-abonnees. Zo komen de films Fast X (op 4 december), Renfield (op 9 december) en Transformers: Rise of the Beasts (op 15 december) naar de streamingdienst.

Daarnaast staat de start van Lawmen: Bass Reeves, een splinternieuwe serie, op het programma. Hierin worden we meegenomen in het leven van een van de grootste helden van het Wilde Westen, die een gigantische stempel gedrukt heeft op de Amerikaanse geschiedenis. Je bekijkt het vanaf 18 december.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op SkyShowtime elke maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op SkyShowtime zullen verschijnen.

Meer informatie over ‘Special Ops: Lioness’

De serie van Academy Award-genomineerde Taylor Sheridan, Special Ops: Lioness, is gebaseerd op een daadwerkelijk bestaand CIA-programma. We zien Cruz Manuelos (Laysla De Oliveira), een ietwat onbehouwen maar gepassioneerde jonge marinier die wordt gerekruteerd voor het Lioness Engagement Team van de CIA dat maar één missie heeft: een terroristische organisatie van binnenuit oprollen. Zoe Saldaña kruipt in de rol van Joe die aan het hoofd van het Lioness-programma staat en heeft als taak haar vrouwelijke undercoveragenten te trainen, managen en opleiden.

TitelSpecial Ops: Lioness
Jaar2023
SoortSerie
Duur1 seizoen
TaalEngels
CategorieThriller
MakerTaylor Sheridan
CastZoe Saldaña, Laysla De Oliveira, Dave Annable, Jill Wagner, LaMonica Garrett, James Jordan, Austin Hébert, Jonah Wharton, Hannah Love Lanier, Nicole Kidman, Morgan Freeman, Michael Kelly, Sam Asghari, Carla Mansour, Adam Budron, Martin Donovan

Synopsis: SkyShowtime

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.